12. november 2017

Kritična do vodilnih na Televisi!


Mehiška igralka Claudia Ramirez je znana po tem, da je brez dlake na jeziku in tudi sedaj je preko socialnega omrežja, spregovorila o smrti sodelavcev v telenoveli Me Declaro Culpable (Irina Baeva in Juan Diego Covarrubias). Umrla sta Maru Duenas in Claudio Reyes Rubio.

Tokrat je kritizirala vodilne na Televisi, ki naj bi izrabljali svoje zaposlene, da opravijo čim več dela, kar pa jih močno utrudi, kar lahko pripelje do takšnih stvari. Claudia meni, da je vzrok nesreče utrujenost in izčrpanost voznika. Pri tem pa je prosila vodilne naj ukrenejo nekaj in naj jih ne izpostavljajo nevarnosti. Tem komentarju pa so se pridružili razni televisini igralci, med drugim: Jose Carlos Farrera, Mauricio Abularach, Natalia Guerrero, Azela Robinson, Jose Ron in Esmeralda Pimentel.

Tudi pred časom je povedala, da je vlogo Magdalene v telenoveli Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni) izbrala, ker mora od nečesa živeti. Saj je igralka že pred tem povedala, da ne mara takšnih telenovel. Se pa igralka že jutri vrača na mehiške male zaslone, kot del igralske zasedbe Sin Tu Mirada (Claudia Martin in Osvaldo de Leon).

Ni komentarjev:

Objavite komentar