28. oktober 2017

Televisine telenovele v zgodnjih terminih na Las Estrellas!


Sedaj, ko je znano, da se bo telenovela Sin tu Mirada (Claudia Martin in Osvaldo de Leon) predvajala ob 16.30 na mehiškem programu Las Estrellas. Lahko sedaj pogledamo katere telenovele so se predvajala v terminu ob 16.15 in 17.00 na tem programu.
Najprej lahko povem, da so se termini prvih premiernih telenovel, ves čas spreminjali. Nekaj časa so se predvajala v enem in nato v drugem terminu. Pogledali pa bomo, kako je bilo od leta 2010. Telenovela Nina de Mi Corazon je bila leta 2010 zadnja telenovela, ki se je predvajala ob 16. uri. Njena gledanost je bila zelo slaba, tako se je njena naslednica Para Volver a Amar predvajala ob 17. uri, sledila ji je Rafaela, ki so jo kmalu zaradi slabe gledanosti prestavili nazaj v termin ob 16. uri. Sledile so ji: Esperanza del corazón, Un Refugio Para El Amor, Corona de Lagrimas, Corazon Indomable (Divja v srcu), Por Siempre Mi Amor, La Gata, Muchacha Italiana Viene a Casarse (Italijanska nevesta) Amor de Barrio in Simplemente Maria. Kar so zadnje telenovele že beležile upad gledanosti, se je ta termin ukinil.
Prva telenovela, ki se je nato predvajala v terminu ob 17. uri oziroma kasneje ob 17.30 je bila Despertar Contigo (Zbudil bi se s teboj). Sledili pa sta ji še: Mi Adorable Maldicion in trenutna El Vuelo de la Victoria. Kar nobena ni imela omembe vredne gledanosti, so se odločili, da z novo telenovelo zamenjajo tudi termin predvajanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar