31. oktober 2017

::PADLI ANGEL:: Od simpatičnega Manuela do spletkarskega Humberta!


Portoriškega igralca in pevca Carlosa Poncea lahko po samo nekaj tednih ponovno spremljamo na slovenskih zaslonih. V začetku leta smo ga lahko, v telemundovi komični telenoveli Silvana Sin Lana (Drugače srečna), spremljali v vlogi simpatičnega Manuela. Ta se je končala v začetku septembra, sedaj konec oktobra pa se je na programu Pop TV začela predvajati, bolj kriminalno obarvana telenovela Santa Diabla (Padli angel).


V trenutni telemundovi telenoveli, ga lahko spremljamo v vlogi odvetnika Humberta Cana, ki po krivici v zapor spravi Willya, Santinega moža. Zato ga Santa, kot Amanda osvoji in se preko njega maščuje njegovi družini. V njeno življenje pa nepričakovano pride njegov brat Santiago, ki pa s seboj prinese veliko skrivnosti. 


Carlos je eden redkih igralcev, ki ga pogosto vidimo na slovenskih zaslonih. Tako smo ga spremljali v tako televisinih, kot tudi telemundovih telenovelah. Med drugim v: Sentimientos ajenos (Skrite strasti), Sin pecado concebido (Ljubezen brez greha), Dame Chocolate (Sladka skrivnost), Perro Amor (Sebična ljubezen), Dos Hogares (Moji dve ljubezni), ter prej omenjeni telemundovi telenoveli. Pred tedni pa je ponovno podpisal eksluzivno pogodbo s Telemundom, tako da ga lahko kmalu pričakujemo še v kakšni njihovi telenoveli.

Ni komentarjev:

Objavite komentar