30. oktober 2017

::RESNIČNE LJUBEZNI:: Od venezuelskih telenovel do Telemunda!


Vloga glavne zlobnice Kendre Ferreti, je bila v telenoveli Amores Verdaderos (Resnične ljubezni) zaupana venezuelski igralki Marjorie de Sousa. Njeno polno ime je sicer Marjorie Lissette de Sousa Rivas.


Leta 2000 se je začela njena igralska pot v telenovelah, ko je zaigrala v venezuelski telenoveli Amantes de Luna Llena. Sledila pa ji je še vloga v Guerra de Mujeres. Nato pa je leta 2002 zabeležila svoj prvi pravi uspeh s telenovelo Gata Salvajes (Divja mačka), ki je imela velik uspeh tako v rodni Venezueli, kot tudi v nekaterih drugih državah. V telenoveli je igrala Camelio, ki je bila ena od zlobnic. V Venezueli je nato igrala še v telenoveli Rebeca. Nato pa je leta 2004 odšla na Televiso, kjer je dobila prvo vlogo zlobnice še v mehiških telenovelah. Bila je zlobna Carol v Mariana de la Noche.


Sledili sta dve glavni vlogi in sicer v Ser bonita no basta in nato še v Y los declaro marido y mujer. V prvi je igrala ob Ricardo Alamo, nato pa s Juan Pablom Raba. Z obema je bila v razmerju tudi v zasebnem življenju, v času snemanj. Z Ricardom se je tudi poročila, ampak njun zakon ni trajal dolgo.

Sledile so vloge zlobnic v: Amor Comprado, Vieja yo? in Pecadora. Manjša vloga v La mujer perfecta. Preden se je vrnila na Televiso, je bila protagonistka telenovele Sacrificio de Mujer, nato pa se je pridružila še igralski zasedbi Corazon Apasionado (Srčna strast). 


Leta 2012 je bila zlobnica v televisini telenoveli, ki jo lahko trenutno spremljamo na slovenskih zaslonih. Sledila pa je vloga protagonistke v Hasta el Fin del Mundo. V telenoveli Sueno de Amor se je borila za ljubezen protagonista, ki ga je igral Cristian de la Fuente. Imela pa je manjšo vlogo v Mi Marido Tiene Familia.


Trenutno na ameriškem Telemundu že snema prizore za njihovo novo telenovelo Al Otro Lado del Muro, kjer bo glavna protagonistka. Njena premiera pa bo v prvi polovici prihodnjega leta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar