22. maj 2016

.:SLOVENIJA:. Usodno vino 2 - Vsebina zadnjih dveh epizod!

Trenutna slovenska dramska serija Usodno vino, se bo končala v torek. Tako bo imela druga sezona 61 delov. Jeseni pa prihaja tretja sezona. V nadaljevanju si lahko preberete vsebino zadnjih dveh epizod druge sezone.
Ponedeljek, 23.05.2016
Igor se Dori zameri s svojo reakcijo na rezultat njenega testa nosečnosti. Nina čestita Igorju za Dorino nosečnost, a Igor ji zelo hitro razloži, da je za slavje še prezgodaj. Maja si očita, da je napadla Klemna, kar jo spomni na preteklost. Ines pa vztraja, da gre na policijo in Klemna prijavi. Simon prosi Ivana za položaj v podjetju, ki ga je Ivan namenil Petru, a Ivanu Simonova ideja ni preveč všeč. Ali še vedno ne verjame svojemu sinu? Martin obljubi svojemu malemu pacientu, da ga ne bodo prepeljali v Ljubljano, s čimer spet pride v konflikt s primarijko Rebeko. A ona sledi svojim ciljem. Nina ujame Rebeko, ko osvaja Martina v njegovi ordinaciji.

Torek, 24.05.2016 (zadnja epizoda druge sezone)
Bučar osramoti Nežo in se jezi na Gregorja. Violeta prizna, da ve za njegova leta v zaporu, zato Gregor prizna resnico. Rebeka pred Martinom poniža Nino. Nina se razjezi na Martina, a on ji jasno pove, da je kariera zanj na drugem mestu. Peter prvič govori s Simonom o očetovstvu Sabine. Simona prosi, da bi ta pogovor ostal med njima. Privlačnost med Branetom in Majo se nadaljuje, dedek Matteo ju pusti sama in Maja končno privoli v večerjo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar