31. maj 2016

.:SLOVENIJA:. Vračajo se Dediči družine del Monte!

Na slovenske zaslone se bo v ponedeljek 6. junija vrnila telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte). To bo že njeno tretje predvajanje. Na programu TV3 Medias, so jo predvajali dvakrat, enkrat ukinili in enkrat predvajali v celoti.

Los Herederos del Monte je telenovela iz leta 2011, ki ima 128 delov. Gre za priredbo čilske telenovele Hijos del Monte. Posneta je bila v sodelovanju med Telemundom in kolumbijsko RTI Colombia. Producent telenovele je Hugo León Ferrer (Pasion de Gavilanes, La Tormenta, Amores de Mercado, ...). Med igralsko zasedbo najdemo: Marlene Favela, Mario Cimarro, José Luis Reséndez, Jonathan Islas, Ezequiel Montalt, Fabián Ríos, Margarita Muñoz, Natasha Klauss, Diana Quijano, Roberto Mateos, ...

Petih posvojenim bratom na podeželju se popolnoma podre svet, ko njihov očim umre in vso zemljo zapusti svoji edini biološki hčerki Pauli. Ko pride na posestvo in zahteva svoje, odločno poseže v odnose med moškimi, še posebej, ko se nekateri vanjo zaljubijo.

Prva epizoda bo v ponedeljek 6. junija ob 17.05 na programu GOLD TV!

2 komentarja:

  1. Ne razumem zakaj kupujejo telenovelo, ki je že bila predvajana na naših zaslonih, medtem ko je veliko novih telenovel, ki jih še nismo videli. Veliko raje bi videla Tierra de Reyes, saj jo baje imajo odkupljeno.
    Dullce imaš mogoče kako informacijo, kdaj bodo predvajali Tierra de Reyes? Upam da pride na spored jeseni, če že ne prej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Blago vama!Ja sam samo jedan dio gledala na rtl-u 2.

    OdgovoriIzbriši