31. maj 2016

.:SLOVENIJA:. Sužnja Isaura - Ukinjena po 15 epizodah!

Od programa Gold TV, se bosta v četrtek 2. junija poslovili, kar dve telenoveli. In sicer telemundova La Patrona (Vladarica usode) in brazilska Escrava Isaura (Sužnja Isaura). Prva se bo predvajala v celoti, medtem ko bodo drugo ukinili po 15. epizodi.
Se pa bo od ponedeljka 6. junija, tako predvajala samo ena telenovela dnevno. In sicer telemundova Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte), ki se bodo predvajali že tretjič na slovenskih zaslonih.

8 komentarjev:

  1. GOLD TV mi je odgovoril in so mi rekli, da jo ne ukinjajo, ampak da serija ima toliko delov samo 15 epizod nič več.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ima več kot 15 delov, drugače ne bi vedela so jo pa večkrat predvajali na Zone Romantica, nima jih 100, kot je bilo rečeno. Ampak jih ima med 40 in 50 deli. Jih pa nima samo 15.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zgleda, da so na GOLD TV to serijo na hitro predvajali oziroma so predvajali dve ali tri epizode v enem dnevu skupaj, zato je prišlo ven 15 delov. Ena epizoda pa traja približno okrog 30 min.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko je jedna,pojedinačna epizoda od Escrava Isaura trajala?

      Izbriši
  4. Na Zone Romantica se je ena epizoda predvajala po 45 minut. Pa jih je bilo okoli 50.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je za internacionalno tržište ili?Kako stoji stvar sa minutažom i epizodama u Brazilu,na njihovom matičnom kanalu?

      Izbriši
  5. Morda so tukaj na GOLD tv tudi kakšen del spustili, saj se tudi vidi, da so "rezali" nekatere dele, ker so se nekatera dogajanja preveč hitro odvijala...nekaj so morali narediti, po mojem ne vem.

    OdgovoriIzbriši