1. februar 2016

.:PREMIERE:. Februar 2016

8. februarja prihaja na mehiški program Canal de las Estrellas nova televisina telenovela Corazon Que Miente. Zamenjala bo trenutno telenovelo A que no me dejas (Camila Sodi). Gre za priredbo telenovele Estafa de Amor oziroma Laberintos de Pasion (Labirint strasti). Producentka je Mapat, ki je nazadnje poskrbela za telenovelo La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti). V glavnih vlogah bosta Thelma Madrigal in Pablo Lyle. Med igralsko zasedbo pa bodo tudi: Dulce Maria, Diego Olivera, Alejandro Tommasi, Helena Rojo, Myrin Villanueva, Erick del Castillo, ... Načrtovanih je 80 delov. Po njenem koncu pa prihaja telenovela Las Dianas (Danna Garcia in Andres Palacios).

22. februarja se bo začela predvajati še ena televisina telenovela in sicer Sueno de Amor. Zamenjala bo trenutno Antes Muerta Que Lichita (Maite Perroni). Producent je Juan Osorio, ki je nazadnje poskrbel za telenovelo Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). Planiranih je 120 delov. V glavnih vlogah sta Betty Monroe in Cristian de la Fuente. Medtem, ko bomo med igralsko zasedbo videli še naslednje igralce: Renata Notni, Santiago Raimundo, Julian Gil, Sabine Moussier, Polo Morin, Osvaldo de Leon, ...


28. februarja se bo na ameriškem programu Unimas, premierno začela predvajati druga sezona uspešne kriminalne serije La Viuda Negra. Še vedno se snema v sodelovanju med RTI Colombia, Televiso, Univisionom in Caracolom. V glavni vlogi ostaja Ana Serradilla.

6 komentarjev:

  1. čaki, Corazon que miente bo mela samo 80 delov? Že vnaprej računajo na neuspel ali kako?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se zdi boljše da je manj torej 80 delov, kot pa 150 in je vse razvlečeno in zadnjih 30 delov komaj čakaš da se konča.
      Če se spomniš so bile vse dobre telenovele kratke - Marimari, Maria la del Barrio, itd. so imeli okoli 80 delov.

      Izbriši
    2. Imela jih bo okoli 140 delov.

      Izbriši
    3. Naprej so načrtovali 80 delov, o čemer je govoril tudi Salvador Mejia, ki je direktor telenovel, ki se snemanjo pod okriljem Televise. Ta je napovedal, da bodo imele telenovele v terminu ob 19.30 okoli 80 delov. Sedaj je jasno, da je v tistem intervjuju lagal, ker je sedaj Dulce Maria povedala, da bo imela telenovela vasj 140 delov. Seveda je vse odvisno od gledanosti, ampak pod 100 delov, je zagotovo ne bo imela.

      Izbriši
  2. Tudi telenovela Labirint strasti po kateri je posneta Corazon que miente je imela 80 delov. Če bo imela dobro gledanost jo bodo verjetno podaljšali. Bolje je da je telenovela kratka, zanimiva in napeta kot pa da je dolga, razvlečena in dolgočasna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. in da si jo zapomniš po dobrih igralcih in po vsem kar si naštela, ne pa potem, da si komaj čakala da jo bo konc..

      Izbriši