1. december 2015

.:SLOVENIJA:. Prihaja La Patrona!

Na nov slovenski program Gold TV prihaja telenovela Vladarica usode oziroma La Patrona. Prva epizoda bo že 7. decembra ob 20. uri. Gre za telenovelo iz leta 2012, ki se je snemala v sodelovanju med ameriškim Telemundom in mehiškim Argosom Comunicacion.

Telenovela ima 127 delov. In je priredba španske telenovele La Duena. Naslovno pesem, ki je prav tako nosila naslov La Patrona, je odpela Aracely Arambula.
V glavnih vlogah sta bila Aracely Arambula in Jorge Luis Pila, medtem ko je bila glavna zlobnica Cristian Bach. Poleg njih so med igralsko zasedbo tudi naslednji igralci: Erika de la Rosa, Alexandra de la Mora, Gonzalo García Vivanco, Christian de la Campa, Aldo Gallardo, Diego Soldano, Kenia Gascón, Carlos Torres Torrija, Geraldine Zinat, Marú Bravo, Surya Macgrégor, Francisco "Pakey" Vázquez, Alisa Vélez, Mario Loria, Irineo Álvarez, ...

Zgodba:

Gabriela Suarez je edina ženska, ki dela v rudniku v vasi San Pedro de Oro. Je hčerka Tigrea Suareza, ki je cenjeni rudar, vendar pa je zaradi dela, ki ga opravlja ves čas izpostavljena posmehu ljudi, saj je delo v rudarju bolj moško, kakor žensko. Čeprav je uporniška, se temu uspešno izogiba, ne more pa pozabiti posilstva, katerega je bila deležna pri 16-letih. Takrat jo je posilil Fernando Beltran, sin izjemno mogoče Antonie Guerre, ki jo poznajo, kot La Patrono (Gospodarico). Ko je ugotovila, da pričakuje otroka, se je preselila k teti, kjer je rodila sina Davida, po vrnitvi v San Pedro de Oro, pa je povedala, da jo je oče njenega otroka prevaral in zapustil.

Gabrielin zaščitnik in lastnik rudnika, kjer dela je Marcelo Vidal, ki umre v čudnih okoliščinah, takrat vso njegovo bogastvo in imetje dobi njegova žena Antonia. Ta pa želi, da njen najstarejši sin Alejandro prevzame in vodi rudnik. Ko se sreča s Gabrielo se med njima rodi ljubezen, ki se kaže kot nemogoča, saj se Antonia in Irene ne strinjata s to zvezo. Gabrielin oče v tem času najde v rudniku skrito zlato, ki je veliko vredno, ampak s tem si nakoplje sovražnike. Antonia si želi, da bi izginil, ampak še prej razkril, kje se skriva bogatstvo. Tigre ne želi razkriti informacije, zato naroči svojim ljudem, da nastavijo eksplozivo v rudniku, da bi Gabriela umrla, ampak se uspe rešiti. V nesreči umre njen najljubši sin Fernando, za kar obtoži Gabrielo. Zaradi velikega sovraštva, ki ga Antonia čuti do nje, jo zapre v norišnico. Medtem, pa izve, da je David v resnici njen vnuk, zato ga vzame Gabrieli in doseže, da jo začne sovražiti.

Gabriela v norišnici, kjer je zaprta več let, spozna Constanzo, Justovo nekdanjo ženo, s katero se spoprijatelji. Slednji jo je zaprl v norišnico in ji tako ukradel vso njeno bogastvo. Poleg tega se spoprijatelji tudi s Luchom, ki je simpatični tat, ki se je v času bivanja v zaporu pretvarjal, da je nor. Pri tem pa skoval načrt, kako bo iz norišnice lažje pobegnil, kakor iz zapora. V norišnici izbruhne požar, pri tem pa vsi mislijo, da je Gabriela tudi umrla, ampak v resnici se ona poleg Constanze in Lucha reši. Ko najde očetovo bogastvo, se pretvori v mogočno in elegantno Veronico Dantes. Nato se vrne v rodni San Pedro de Oro, kjer izve, da se je Alejandro poročil s Irene, njen sin David pa je postal razvajeni in nekulturni fant. Takrat priseže, da bo s svojimi sovražniki obračunala in se jim maščevala. Pri tem pa je njena glavna želja, da uniči Antonio Guerra in postane nova La Patrona (Gospodarica).

Vam je všeč ta telenovela? Jo boste spremljali?

8 komentarjev:

  1. Prvič slišim za nov slovenski program Gold TV. Kdaj pa je začel delovati?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Začel je delovati v oktobru in je dostopen preko sobne antene, siola, amisa, telemacha in T2.
      Jaz sem ta program zasledila po naključju pred dvema tednoma, ko sem preklapljala med programi. Res nikoli ni bilo nobene reklame, obvestila v medijih da se začne delovati nov program. Ko je začel delovati Planet tv je že pol leta prej bilo v medijih pisalo o tem, tale nov program pa je prišel čisto po tiho.

      Izbriši
  2. jst tud prvic slism :)��

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj mi to pomaga, če nimam tega programa, žal

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oziroma sem ga našla kanal in bom jo z veseljem gledala :D

      Izbriši
  4. Mi mamo siol pa programa ne najdem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na Siolu najdeš Gold tv na programskem mestu 330

      Izbriši