26. marec 2015

.:MEHIKA:. Sedaj se omenja tudi Fabiola!

Producentka Rosy Ocampo v teh dneh išče pravo igralko, ki bi bila protagonistka njene nove telenovele Antes Muerta Que Lichita. Dve igralki sta sodelovanje že zavrnili in sicer Iran Castillo in Ariadne Diaz. Producentka je zavrnila govorice, da se naj bi dogovarjala s Marimar Vega, da bi bila protagonistka njene nove telenovele. Tudi Aisllin Derbez verjetno ne bomo videli v tej telenoveli, ker kot sama pravi ima trenutno veliko ponudb za snemanje filmov in igranje v gledališču. Tako izmed vseh dosedanjih kandidatk ostaja samo Maite Perroni.
Se pa za glavno vlogo sedaj omenja tudi Fabiola Guajardo, ki jo trenutno lahko na naših zaslonih spremljate v telenoveli De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes), kjer igra Brigitte. Za njo bi to lahko bila prva glavna vloga v telenovelah.
Rosy je glede izbiranja protagonistke povedala, da bo morala igralka iti skozi različne preizkuse, kakor se je zgodilo s igralko Angelico Vale, da je dobila glavno vlogo v njeni največji uspešnici La Fea Mas Bella. Je pa povedala, da upa, da bo lahko že naslednji teden potrdila kakšno igralko.

Ni komentarjev:

Objavite komentar