27. maj 2014

.:ZDA:. Bodo to nove sestre Elizondo?

Tierra de Reyes je nova telemundova telenovela, ki bo priredba telenovele Las Aguas Mansas oziroma telemundove Pasion de Gavilanes. In že imamo morebitne protagonistke oziroma sestre Elizondo. Protagonistke nove telemundove telenovele bi lahko postale: Adriana Fonseca, Ximena Duque in Sabrina Seara.
 
 
V telenoveli Tierra de Reyes bi bile sestre Elizondo: Norma (Adriana Fonseca), Ximena (Ximena Duque) in Sara (Sabrina Seara).
 
 Adriana in Ximena sta skupaj že igrali v telenoveli Corazon Valiente, kjer sta bili protagonistki, pa tudi sestri. Adriano smo na naših zaslonih videli v telenovelah: Preciosa, La Usurpadora (Preavare), Rosalinda in Contra Viento y Marea (Proti vetru). Ximeno smo videli v telenoveli Bella Calamidades (Lola). Sabrino pa smo videli v telenovelah Isa TKM (Isa, ljubim te) in Pasion Prohibida (Prepovedana ljubezen).
 
 
V telenoveli Pasion de Gavilanes so bile sestre Elizondo: Ximena (Paola Rey), Norma (Danna Garcia) in Sara (Natasha Klauss).
 
V telenoveli Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje), pa so bile sestre Elizondo: Sofia (Adela Noriega), Sara (Nora Salinas) in Ximena (Elizabeth Alvarez).
 
Kaj pravite na nove sestre Elizondo? So vam všeč ali bi katero zamenjali?

Ni komentarjev:

Objavite komentar