28. maj 2014

.:MEHIKA:. Potrjeno! Pripravlja priredbo telenovele Simplemente Maria!

Producent Ignacio Sada je še pred tedni snemal telenovelo Por Siempre Mi Amor (Susana Gonzalez in Guy Ecker), sedaj pa že pripravlja novo telenovelo. Kot se je govorilo, je sedaj tudi potrjeno, da se pripravlja priredba argentinske telenovele Simplemente Maria. V istoimenski televisini priredbi iz leta 1989, sta bila protagonista Victoria Ruffo in Jaime Garza. Kot protagonista sta se omenjala Zuria Vega in Gabriel Soto, ki sta že bila protagonista njegove telenovele Un Refugio Para el Amor, a je producent zanikal govorice.
 
Imamo pa vseeno že najverjetnejšega kandidata za glavno moško vlogo in sicer Valentina Lanusa. Ta ima poleg te še dve drugi ponudbi za igranje v televisinih telenovelah. 
 
 

2 komentarja:

  1. V zadnjem času malo bolj spremljam te telenovele in ugotavljam,da o tistem,ki se na začetku največ govori, da bo protagonist oz. protagonistka ponavadi to ni in pride čisto nekdo tretji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ni vedno tako, vsaj pri telenovelah Corazon Indomable ali La Gata se je takoj, ko so bili napovedani, tudi bila napovedana para, ki sta na koncu tudi dobila to vlogo. Je pa glede nekaterih telenovel res "cirkus" pri izbiranju igralcev in tega je tudi v zadnjem času vedno več.

    OdgovoriIzbriši