31. maj 2014

.:MEHIKA:. Vse najboljše, Victoria!


Danes praznuje svoj 52. rojstni dan mehiška igralka Victoria Ruffo. Rodila se je leta 1962 v Ciudad de Mexico. Njeno polno ime je Maria Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo.
 
V svet telenovel je vstopila leta 1980, ko je igrala v telenoveli Conflictos de un médico. Leta 1983 je v telenoveli La Fiera (priredba telenovele La Gata) prvič dobila glavno vlogo. Od takrat naprej pa je dobivala samo glavne vloge.
 
Na naših zaslonih smo jo videli v telenovelah: Vivo por Elena (Za Eleno), Abrazame muy Fuerte (Močno me objemi), La Madrastra (Materina pot), Victoria, En Nombre del Amor (V imenu ljubezni) in Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni).
 
Že od ponedeljka pa jo bodo Mehičani lahko spremljali v novi televisini telenoveli La Malquerida, kjer bo igrala ob Christianu Meierju in Ariadni Diaz. Zanimivo je to, da bo to njena prva telenovela, ki je originalna, do sedaj je namreč igrala v priredbah.
 
Victoria ima tri otroke. In sicer José Eduardo (22 let), ki ga ima iz zakona s Eugeniem Derbezom. Ter dvojčka Victorio in Anuarja (10 let) iz zakona s Omarjem Fayadom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar