28. april 2014

.:SLOVENIJA:. Spoznaj zgodbo serije Sila!

Na program Pop TV prihaja že čez 17 dni turška dramska serija Sila (Sila), ki bo zamenjala trenutno telemundovo telenoveli Pasion Prohibida (Prepovedana ljubezen). Serija ima 79 turških delov oziroma 158 delov po 45 minut.
 
V nadaljevanju pa si lahko preberete zgodbo novo serije:
Sila je svoje celotno življenje živela v laži. Ko je bila majhna so ji povedali, da je njena družina umrla in da so jo posvojili. Šolala se je v najboljših šolah in postala dekle, ki jo vsi obožujejo. Nek dan pa po naključju naleti na svojo biološko družino, ki jo je dolgo časa imelo za mrtvo.

Njen pravi oče se nepričakovano pojavi pred njo in jo prepriča, da odide z njim, saj je njena mama hudo bolana. Da bi rešila življenje svojega brata, ki ga nikoli ni poznala, jo na silo poročijo z poglavarjem plemena Boranom, ki ga ni nikoli prej videla.

Silin brat Azad je namreč pobegnil s aginovo mlajšo sestro Narino in da ne bi prišlo do prelivanja krvi, so se dogovorili za zamenjajo. Medtem, pa je Sila po eni strani presrečna, ker je končno spoznala svojo pravo družino, na drugi strani pa žalostna, saj je poročena z moškim, ki ga ne mara. To pa Silo zelo razočara, saj so jo že ob prvem srečanju prisilili v poroko. Ampak Sila se ne preda in išče način, kako bi lahko ubežala svoji usodi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar