29. april 2014

.:MEHIKA:. Med tremi zgodbami!

Producent Rafael Uriostegui že išče novo zgodbo za svojo novo telenovelo, pa čeprav sta bili njegovi zadnji telenoveli skrajšani, to pa sta Quererte Asi (María Fernanda Quiroz in Francisco Angelini) in Prohibido Amar (Rossana Najera in Marco de Paula). Trenutno se naj bi odločal med tremi telenovelami.
 
La Camponera je kolumbijska telenovela, ki se že dalj časa omenja, kot morebitna telenovela, ki bi kmalu lahko dobila mehiško priredbo. Že lansko leto se je govorilo, da bi eden od producentov lahko pripravil njeno priredbo. V glavnih vlogah sta bila Margarita Rosa de Francisco in Miguel Varoni. Posneta je bila leta 1999 v sodelovanju med RTI Colombia in Caracolom. Bila je posneta po romanu z naslovom El gallo de oro, ki ga je napisal Juan Ruflo.
 
Morena Clara je venezuelska telenovela iz leta 1993, kjer sta bila protagonista Astrid Carolina Herrera in Jose Luis Santander. Posneta je bila pod okriljem Venevisiona. Zgodbo sta napisala Ligia Lezama in Ruben Geller.

Mi Prima Ciela pa je še tretja telenovela, ki bi lahko dobila mehiško priredbo, ki bi jo posnel prej omenjeni producent. V glavnih vlogah sta bila Mónica Spear in Manuel Sosa. Posneta je bila leta 2007 pod okriljem RCTV. Gre za priredbo dveh venezuelskih telenovel Elizabeth in Maite.

Ni komentarjev:

Objavite komentar