5. junij 2013

.:MEHIKA:. Prihaja nova verzija telenovele Maria la del Barrio?!

Producentka Nathalie Lartilleux že razmišlja o svoji novi telenoveli. Njena trenutna telenovela Corazon Indomable (Ana Brenda Contreras in Daniel Arenas) je v Mehiki prava uspešnica, saj je predvajana v najslabšem terminu in ima večjo gledanost, kot telenovela La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy), ki je predvajana v najboljšem terminu.

Producentka se naj bi odloča med dvema telenovelama in sicer med Mario Emilio in Mario la del Barrio (Uboga Maria).

Maria Emilia je priredba venezuelske telenovele Emilia (Elluz Peraza in Eduardo Serrano) iz leta 1979. Nato je leta 1987 nastala argentinska verzija Tu mundo y el mío, nato je sledila leta 1989 venezuelska verzija Fabiola in leta 1994 še kolumbijska Paloma. V zadnji verziji posneti leta 1999 sta bila protagonista Coraima Torres in Juan Soler, medtem ko je bila mehiška igralka Ana Patricia Rojo zlobnica.

Maria la del Barrio je priredba prav tako televisine telenovele Los ricos también lloran (Veronica Castro in Rogelio Guerra). Nato je leta 2005 posnela Brazilija svojo verzijo, pod naslovom Os Ricos Também Choram, leta 2006 je priredbo naredil Telemundo, telenovelin naslov pa je bil Marina. Leta 2011 pa so svojo verzijo dobili tudi Filipinci. Telenovelo Maria la del Barrio oziroma Uboga Maria smo pred leti spremljali na programu Kanal A. V glavnih vlogah pa sta bila Thalia in Fernando Colunga, medtem ko je bila zlobnica Itati Cantoral.

Ni komentarjev:

Objavite komentar