24. junij 2013

.:MEHIKA:. Upajo, da bodo prihajajoče telenovele uspešne.

TV Azteca je včeraj praznovala svojih 20 let delovanja, predstavili pa so tudi tri nove telenovele. In sicer: Corazon de Condominio, Prohibido Amar in La Favorita.
 
Corazon de Condominio bo priredba kolumbijske telenovele Vecinos in bo 2.septembra nadomestila ne ravno uspešno telenovelo Destino (Paola Nunez in Mauricio Islas). Protagonista bosta Cynthia Rodriguez in Victor Garcia. Poleg njiju bodo igrali še: Aura Cristina Greithner, Omar Fierro, Martha Mariana Castro, Betty Monroe, Luis Felipe Tovar, ... Producent telenovele bo Rafael Gutiérrez.
 
La Favorita bo jeseni nadomestila telenovelo Vivir a Destiempo (Edith Gonzalez in Ramiro Furazoni). Gre pa za priredbo istoimenske telenovele. Telenovela bo nastala v sodelovanju z brazilskim Globom. Trenutno je znano samo to, da naj bi se s to telenovelo Laura Zapata vrnila na male zaslone in sicer z vlogo zlobnice.
 
Prohibido Amar bo priredba prav tako kolumbijske telenovele in sicer La Sombra del Deseo. Na mehiških zaslonih bo 7.oktobra nadomestila Secretos de Familia (Anette Michel in Sergio Basanez). Protagonist bo Bernie Paz, medtem ko bi lahko bila protagonistka Ivonne Montero, poleg nje se omenja tudi Ana Claudia Talancon.

Ni komentarjev:

Objavite komentar