7. avgust 2017

Jutri se začenjajo snemanja!


Jutri se začenjajo snemanja nove televisine telenovele Me Declaro Culpable, ki jo pripravlja producentka Angelli Nesma in bo priredba argentinske telenovele Por Amarte Asi. Ob začetku snemanj, pa bo tudi maša za uspeh telenovele, kjer bo javnost prvič spoznala igralce, ki jih bomo lahko spremljali v tej telenoveli.

Še vedno ni namreč potrjeno, koga bomo lahko videli v glavnih vlogah, je pa res, da se govori, da naj bi bila starejša protagonista Diego Olivera in Daniela Castro, medtem ko naj bi bila protagonista te telenovele Irina Baeva in Juan Diego Cuvarrubias.

Igralci Ramiro Fumazoni, Alejandro Ávila in Sabine Moussier, so se sicer sami potrdili, kot del igralske zasedbe.

5 komentarjev:

  1. Uvijek se veselim Angellinim novelama , ali ako ovo dvoje :Baeva i Covarrubias budu igrali , ja se mičem čim dalje od toga .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači,jedna uobičajena telenovela po tebi ovisi samo o mladim protagonistima i ako ti oni ne pašu,ti je samo zbog toga ne bi gledao/gledala?

      Izbriši
    2. Nekaterim pac grejo nekateri igralci posteno na zivce. Naprimer moja znanka ne gleda nobene nadaljevanke v kateri igra Christian dela Fuente, pa ceprav je meni vecina nadaljevank v katerih igra on zelo zanimivih. Naprimer Amor bravio, quiero amarte in pa zdajsna En tierras salvajes

      Izbriši
    3. Kako kome što!Meni je bitnija kvaliteta glume od toga tko koga glumi!

      Izbriši
  2. Baš sam zadovoljna!Već danas snimanja počinju- đa kao bombon!Stariji protagonisti-može,mladi protagonisti-može!Ostatak glumačke postave-može!:-)

    OdgovoriIzbriši