7. avgust 2017

Se bo Thalia vrnila?


Že nekaj dni se govori, da bi se lahko naslednje leto na mehiške male zaslone vrnila, mehiška pevka in igralka Thalia. Omenja se namreč, kot morebitna protagonistka nove televisine telenovele Renacer, ki jo pripravlja producent Carlos Moreno. Telenovela bo svobodna priredba telenovele Senora Isabel oziroma aztecine Mirada de Mujer in telemundove Victorie.

Producent že ima scenarij za prvih nekaj epizod, ki naj bi ji jih že poslal, da bi tako lahko bolje spoznala, za kakšno telenovelo gre.

Thalia je svojo trenutno zadnjo telenovelo posnela leta 2000 in sicer Rosalinda. Najbolj pa je znanah po svojih treh Marijah, ki jih je igrala v telenovelah: Maria Mercedes, Marimar in Maria la del Barrio (Uboga Maria). Vse tri smo lahko videli tudi na slovenskih zaslonih.

Se pa za glavno žensko vlogo še vedno omenjajo tudi: Leticia Calderon, Mayrin Villanueva in Lucero.

4 komentarji:

  1. Bilo bi mi drago da se Thalia vrati na male meksičke zaslone samo ne znam koliko je ona kompetentna za tu ulogu! Prije bi mogla dobiti ulogu ili Leticia Calderon ili Mayrin Villanueva.:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da se Thalia zares vrne na male zaslone. Pa tudi Lucero. Leticio Calderon pa lahko dajo za vlogo kaksne zlobnice, saj ji zadnje case gre to zelo od rok. Ne pozabimo Carlote iz En nombre del amor in Isadore iz Amor Bravio

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne vjerujem da će se vratiti . Ona živi u SAD-u i da bi sad išla u Mexico snimati novelu nekoliko mjeseci , baš ne vjerujem .
    A i Televisa bi trebala dati puno novaca , jer ne vjerujem da će ići raditi za male novce .
    Ako i bude na kraju ipak dobila ulogu , onda ćemo svi znati da su je masno platili.
    Ako je Moreno producent , ulogu najvjerojatnije dobiva Leticia Calderon .

    OdgovoriIzbriši