7. avgust 2017

Sin Tu Mirada bo priredba ....



Kot danes na veliko pišejo tuji mediji, naj bi že bilo potrjeno, da bo nova televisina telenovela Sin Tu Mirada, ki jo pripravlja producent Ignacio Sada, priredba venezuelske telenovele Esmeralda, po kateri je bila posneta tudi mehiška Esmeralda, iz leta 1997. Takrat sta bila v glavnih vlogah Leticia Calderon in Fernando Colunga.


Sedaj, se kot glavna kandidatka za glavno žensko vlogo že omenja Claudia Martin, ki je bila nazadnje del igralske zasedbe Enamorandome de Ramon. Do sedaj pa je igrala že v telenovelah: Amores con Trampa, Sueno de Amor in Un Camino hacia el Destino. Bi pa to bila zanjo prva glavna vloga v telenovelah.

Medtem, pa se za glavno moško vlogo omenjajo: Eleazar Gomez, Erick Elias, Jose Ron in Pablo Lyle. Premiera te priredbe bo 13. novembra v terminu ob 17.30 na programu Las Estrellas, ko bo zamenjala trenutno El Vuelo de la Victoria (Paulina Goto in Mane de la Parra).


Kaj si mislite o novi verziji telenovele Esmeralde? Katera bi bila prva igralka, ki bi lahko odigrala glavno vlogo?

6 komentarjev:

  1. Glavno vlogo bi lahko odigrala Lucero ali Silvia Navarro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti se očigledno šališ . Lucero i Silvia su prestare , a Silvia ionako ima sada snimanja druge novele . Lucero bi mogla igrati majku protagonistkinje . Ali ionako nemaju te novce za Lucero . Sve Sadine novele su jeftine , a sam angažman Lucero bi koštao kao proračun cijele novele ili tu negdje .
      A sama priredba je nepotrebna . Producent kao Sada nije sposoban raditi originalne novele , pa ide raditi ono što mu je lakše .

      Izbriši
    2. To se slažem da su njih dvi prestare za tu ulogu ali da baš Lucero vrijedi više nego svi aktualni članovi Televise-to nikako!I zašto bi adaptacija te telenovele bila bespotrebna?A?Po čemu je Esmeralda bolja od mnogih drugih da je se ne smije dirati!Osim toga,prije verzije iz 1997. godine snimljene su čak dvije ili tri verzije!Po čemu su originalne telenovele bolje od adaptiranih?Pa po ničemu!Osim toga, nije uopće loš Ignacio Sada Madero kao izvršni producent!

      Izbriši
  2. Baš sam oduševljena novim! Jedva čekam novu adaptaciju od Esmeralda! Claudia Martin bi mogla biti izvrsna!Kao protagonistu vidim Eleazara Gomeza, Josea Rona i Pabla Lylea. Naravno,Pablo Lyle mi je favorit broj 1 jer on ima najviše Colunginog garda, mota i fizičkog izgleda!:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Igralka za Esmeraldo se mi dopade, za glavno mosko vlogo pa Pablo Leyle.

    OdgovoriIzbriši