25. november 2015

.:SLOVENIJA:. Esperanza - To sta protagonista!

V ponedeljek 30. novembra se na na programu Planet TV začela predvajati težko pričakovana telenovela Esperanza Mia (Esperanza). Nova komična telenovela se bo predvajala vsak delavnik ob 18. uri. V nadaljevanju pa bomo podrobneje spoznali protagonista.

Lali Esposito bomo v tej telenoveli spremljali, kot zabavno Julio oziroma EsperanzoMariana Espósito, kot je njeno pravo ime, se je rodila 10. oktobra leta 1991 v prestolnici Argentine. V svet telenovel je vstopila že leta 2003, ko je imela 12. let. Takrat je igrala v argentinski mladinski telenoveli Rincón de luz. Nato sta sledili še vlogi v telenoveli Floricienta in Chiquititas sin fin. Največji uspeh je doživela z glavno vlogo v mladinski telenoveli Casi Angeles, kjer ni samo igrala, ampak tudi pela. Telenovela je bila izjemno popularna, ne samo v Argentini, ampak tudi v drugih državah po svetu. Snemanja so potekala kar tri leta, skupno pa je imela skoraj 600 delov. Nato je že igrala v telenovelah: Cuando me sonreís, Dulce Amor in Solamente Vos. Trenutno pa še vedno snema prizore za prihajajočo telenovelo.


Mariano Martinez v telenoveli igra duhovnika Tomasa. Njegovo celotno ime je Mariano Gastón Martínez, rodil pa se je 5. decembra leta 1978 v La Boci v Argentini. V svet telenovel je vstopil leta 1995, z vlogo v telenoveli La Nena. Nato so sledile še vloge v naslednjih telenovelah: Por siempre mujercitas, Gasoleros, Campeones de la vida, Son Amores, Los Roldan, Una familia especial, Alma Pirata, Son de Fierro, Valientes, Los Unicos, Camino al Amor, ... Trenutno pa ga lahko Argentinci spremljajo v telenoveli Esperanza Mia. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar