29. november 2015

.:MEHIKA:. Novi televisini projekti, ki se bodo začeli snemati januarja!

V mesecu januarju, se bodo začeli snemati, kar štirje novi televisini projekti. To pa bosta dve telenoveli in dve seriji. Več pa v nadaljevanju.

4. januarja se bo začela snemati nova televisina originalna komična telenovela, ki nosi naslov Sueno de Amor. Pripravlja jo producent Juan Osorio, ki je nazadnje produciral uspešnico Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). Nekaj igralcev, ki jih bomo lahko videli v prihajajoči telenoveli, je že znanih, uradna potrditev igralske zasedbe pa bo že ta petek. Premiera je trenutno napovedana za mesec marec. Na mehiških zaslonih bo zamenjala trenutno telenovelo Antes Muerta Que Lichita (Maite Perroni in Arath de la Torre).

Istega dne, torej 4. januarja, se bodo začela tudi snemanja telenovele Como Tres Gotas de Agua, ki jo pripravlja producentka Angelli Nesma. Gre za priredbo telenovele Lazos de Amor (Ljubezenske vezi) in Yesenie. Angelli je nazadnje producirala telenovelo Que te Perdone Dios (Zuria Vega in Mark Tacher). V vlogi trojčic bomo tokrat videli Angelique Boyer, trenutno pa sta znana samo dva od njenih treh partnerjev v telenoveli, to pa sta Sebastian Rulli in David Zepeda. Premiera naj bi bila, prav tako, marca na mehiških zaslonih.

18. januarja se bodo začela tudi snemanja nove televisine serije Yago, Pasion y Venganza, ki jo pripravlja producentka Carmen Armendariz. Trenutno je znano, da gre za priredbo telenovele Montecristo. V glavni moški vlogi bomo videli Ivana Sancheza. Snemanja bodo potekala v Ensenadi in Miamiju. Na male zaslone pa naj bi prišla, po koncu serije El Hotel de los Secretos (Irene Azuela in Erick Elias) na ameriškem programu Univision.

V mesecu januarju je načrtovan, tudi začetek snemanja še ene televisine serije in sicer El Rey del Jaripeo, ki bo posneta po življenju pevca in igralca Joana Sebastiana. Serijo pripravlja producentka Carla Estrada

Ni komentarjev:

Objavite komentar