29. november 2014

.:MEHIKA:. Cirkus na kvadrat!

Čeprav so igralca Ivana Sancheza potrdili na spletni strani TV Notas, za protagonista nove televisine telenovele Lo Imperdonable (Ana Brenda Contreras). So sedaj v oddaji La Taquilla potrdili Cristiana de la Fuente, kot protagonista te telenovele. Tako sedaj ponovno ni znano, kdo je protagonist in kdo zlobnež. Producent Salvador Mejia pa tako okoli izbiranja protagonista ponovno dela "cirkus".
Koga bi vi izbrali za protagonista telenovele Lo Imperdonable? Koga bi raje videli v paru s Ano Brendo Contreras? Cristiana ali Ivana?

9 komentarjev:

  1. Definitivno rajši Ivana..10000% navijam za Ivana, čeprav Cristian ni slab igralec.
    Tale producent pa tudi ne ve kaj bi rad....pravi cirkus res.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je vseeno, oba sta dobra.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj je Christian sploh bil na castingu, ker ni moč zaslediti nobene slike, so samo slike Ivanain Jeancarlosa? Pa naj bo malo cirkusa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nevem. Mogoče ga ni tako promoviral, kakor je Jencarlosa in Ivana.

      Izbriši
    2. Včasih spremljam Christiana na njegovih socialnih omrežjih. On se zelo veliko oglaša in piše o svojem zasebnem in službenem življenju. O tej telenoveli pa sedaj ni nobenega glasu. Mogoče je to samo politika.
      Recimo Silvia Navarro se preko socialnoh omrežji zelo malo oglaša in o svojem zasebnem življenju nikoli nič ne napiše

      Izbriši
  4. Rada bi videla cristianaa

    OdgovoriIzbriši
  5. ta producent pa vedno neko dramo dela ... samo za to, da bi se govorilo o njegovi nadaljevanki na koncu pa bo najverjetneje izpadla kot Tempestad in pogorela na celi črti. Kakorkoli mislim, da si Ivan končno zasluži glavno vlogo glede na to, da Cristian sploh ni bil na kastingu ...

    OdgovoriIzbriši
  6. Neee! Da nebi kje dal Christiana spet v glavno vlogo. Ta igralec mi je sprva bil vredu ampak mi je že presel. Milijon % bi raje videla Ivana čeprav sem malo žalostna ker niso dali Jencalosa :( Apak naj prosim dajo Ivana samo ne Christiana ker v quiero amarte je bil zelo dosaden -.-" !!!

    OdgovoriIzbriši