30. november 2014

.:MEHIKA:. 16. let od premiere telenovele Angela!

Danes mineva že 16. let od premiere televisine telenovele Angela. To smo lahko pred leti spremljali na programu Kanal A.

 30. novembra 1998 je zamenjala takratno telenovelo La Mentira (Umazane laži). Po njenem koncu pa je prišla telenovela Tres Mujeres (Tri ženske).

 Gre za originalno telenovelo, za katero sta zgodbo napisala Cuauhtémoc Blanco in Maria del Carmen Pena, ki sta nazadnje napisala zgodbo za El Color de la Pasion (Barva strasti). Producent te telenovele je Jose Alberto Castro. Posneta je bila leta 1998 in ima 78 delov. Naslovno pesem je odpel Cristian Castro z naslovom Alguna Vez.

Med igralsko zasedbo najdemo naslednje igralce: Angelica Rivera, Juan Soler, Patricia Navidad, Joana Benedek, Juan Peláez, Jacqueline Andere, Ignacio López Tarso, Aurora Molina, Ana Bertha Lepe, Olivia Bucio, Ana Martin, ...

 V ospredju te zgodbe je Angela, ki je učiteljica, živi pa z bolno mamo Delio. Preden umre pove Angeli ime ženske, ki ji je ukradla ljubezen moškega in angelinega očeta, to je Emilia Santillana. Slednja je prava dama in lastnica podjetja. Angela se pojavi v tem podjetju s izgovorom, da išče delo, tega tudi dobi, s tem pa se še bolj približa ženski, ki je uničila materino življenje. Tam spozna tudi postavnega Mariana, ki ga najprej sovraži, a kmalu ugotovi, da ga ljubi. Ampak čeprav je ljubezen obojestranska ne misli končati z maščevanjem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar