28. november 2014

.:HRVAŠKA:. Novost na programu Doma TV!

Od naslednjega tedna se bo na programu Doma TV televisina telenovela Marisol, predvajala vsak delavnik ob 09.30 po dve epizodi dnevno. Tako se bo od hrvaških zaslonov poslovila že 10. decembra. Znana pa je že tudi telenovela, ki jo bo zamenjala še ena televisina telenovela, ki se je že predvajala na prej omenjenem programu. To pa je telenovela Laberintos de Pasion (Labrint strasti), kjer sta protagonista Leticia Calderon in Francisco Gattorno. Prva epizoda bo že v sredo 10. novembra.

4 komentarji:

  1. Že spet ponovitev. Pozimi, ko imam najbolj čas gledati televizijo ni nobenih novih latino telenovel ne na našem Pop tv (prihaja samo italijanska Toskana) ne na hrvaški Doma tv, na drugih programih pa še manj. Edino upam,da nas bo presenetil Planet tv s latino telenovelo namesto Sulejmana, kar pa se mi zdi skoraj nemogoče.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kdaj pa pride La Gata ki je že dalj časa napovedana da pride na Doma tv? Upam, da pride spomladi, ko se konča Vrtinec življenja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kdo ve? Se vidi, da sta POP TV in DOMA TV sestrski televiziji. Zakaj? Odkupita telenoveli nato pa jih šparata, za koga? Raje bi jih predvajali, ne vem zakaj brez potrebe tako zapravljata denar.

      Izbriši
    2. Se popolnoma strinjam, edina razlika je, da Pop tv ne ponavlja starih telenovel medtem ko Doma tv ponavlja eno telenovelo tudi po trikrat. Doma tv me je edinokrat prijetno presenetila lansko jesen, ko so predvajali Amores verdaderos, ki sem jo z veseljem gledala saj je pri nas nismo imeli priložnost videti.

      Izbriši