31. avgust 2014

.:MEHIKA:. Presenečale so v telenoveli El Color de la Pasion!

Telenovela El Color de la Pasion (Esmeralda Pimentel in Erick Elias) je presenečela s svojo igralsko zasedbo. Med katerimi so tokrat izstopali mladi a obetavni igralci. Esmeralda je po več stranih vlogah in vlogah zlobnic, dobila priložnost odigrati glavno žensko vlogo. In glede na kritike ni razočarala.
Michelle Renaud je v začetkih epizodah odigrala Rebeca Murillo de Gaxiola v mladosti. To je bila zadnjo prva vloga zlobnice, ki jo je odigrala več kot odlično. Ima pa za seboj že več vlog, med drugim je igrala tudi v telenovelah: Rebelde, Camaleones, La Mujer del Vendaval, ... Trenutno pa je protagonistka telenovele La Sombra del Pasado.
Med največje presenečenje te telenovele pa zagotovo lahko napišemo ime igralke Ximene Rubio. V telenoveli je igrala zlobno Nora Gaxiola Murillo. Za njo je bila to prva vloga nasploh v telenovelah. Ampak je s svojo igro zelo prepričala gledalce te telenovele. Poleg tega so nad njenim igranjem navdušeni tudi vodilni na Televisi, ki so ji že ponudili eksluzivno pogodbo, a jo je zavrnila, ker želi oditi na študij igre v London.

1 komentar:

  1. Pravzaprav je izredno prepričljiva in sveža igralska zasedba razlog, zakaj spremljam telenovelo že od samega začetka. Mene je, poleg seveda Ximene Romo Mercado (mislim, da priimek Rubio zgoraj ni pravilen), navdušil tudi igralec Horacio Pancheri, ki je odigral mladega Alonsa. Glede Esmeralde in Ericka pa seveda sploh ni potrebno izgubljati besed.

    OdgovoriIzbriši