31. avgust 2014

.:ZDA:. Pa jih imamo! Znani so štirje protagonisti telenovele Tierra de Reyes!

Tierra de Reyes je priredba kolumbijske telenovele Las Aguas Mansas, telemundo je leta 2003 že posnel priredbo z naslovom Pasion de Gavilanes. Takrat je bilo šest protagonistov, kolikor jih bo tudi tokrat. V telemundovi verziji so bili protagonisti: Danna Garcia, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista, Natasha Klauss in Michel Brown. Leta 2008 je priredbo posnela tudi Televisa, ki je nosila naslov Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje). Takrat so bili protagonisti, veliko starejši igralci: Adela Noriega, Eduardo Yanez, Elizabeth Alvarez, Jorge Salinas, Nora Salinas in Pablo Montero.
 
Telemundo bo za novo verzijo poskrbel, da bodo v ospredju ponovno mladi igralci v primerjavi s Televiso. Čeprav govorice, ponavadi niso resnične so tokrat bile. Protagonista bosta Aaron Diaz in Gonzalo Garcia Vivanco. Medtem, ko bosta protagonistki Scarlet Gruber in Ana Lorena Sanchez.

Aaron bo najstarejši Reyes, ki mu bo ime Arturo. Njegovega brata Flavia bo igral Gonzalo. Ni pa še znan igralec, ki bo igral najmlajšega Samuela. Med sestrami Del Junco še ni znane najstarejše Sofie. Scarlet bo Irina, medtem ko bo Ana Lorena igrala Andreo. Edini znani par sta Flavio in Irina, ki ju bosta igrala Gonzalo in Scarlet.

1 komentar: