29. avgust 2014

.:MEHIKA:. Nova komična telenovela! Namesto Emilia prihaja Rosy?

Kot vse kaže producent Emilio Larrosa ne pripravlja več nove telenovele za termin ob 20.25. Njegova telenovela naj bi zamenjala trenutno Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jaime Camil). Tako je producentka Rosy Ocampo že zavihala rokave, saj bo ravno njena telenovela zamenjala prej omenjeno. O sami telenoveli ni znano veliko, glede na termin lahko potrdim samo to, da bo še ena komična.
 
Skoraj zagotovo pa bo protagonist njene nove telenovele Jaime Camil. Saj je bil dosedaj protagonist vseh njenih komičnih telenovel. Bil je protagonist telenovele La Fea Mas Bella, Las Tontas no van al Cielo (S cukrčno do sreče), Por Ella Soy Eva in Que Pobres tan Ricos. Vse te telenovele so bile v Mehiki izredno priljubljene, zato vodilni menijo, da bi se lahko enako zgodilo tudi z njeno novo telenovelo.

Njegova soigralka v tej telenoveli pa naj bi bila Ana Brenda Contreras. Slednja je v zadnjem času zelo zaželjena pri producentih. Trenutno se poleg te telenovele omenja še za Lo Que no se Perdona (Salvador Mejia), Almas en Conflicto (Lucero Suarez) in Simplemente Maria (Ignacio Sada). Čeprav ima pri zadnjih dveh bolj malo možnosti.

3 komentarji:

  1. a nista že s Colungo skoraj potrjena pri Mejii?

    niso mi všeč ti trači, raje objavljajte preverjene novice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta skoraj potrjena, ampak nista uradno.

      Ne vem v čemu vidite težavo, če objavljam tudi govorice. Tudi če so govorice, se velika večina teh, čez čas izkaže za resnične. Tiste govorice, ki pa se že takoj ko jo preberem vidim, da ni resnična, je pa sploh ne objavim.

      Izbriši
  2. Meni pa je zanimivo, da objavite tudi čenče. Mislim, da to delajo namenoma, da držijo ljudi v napetosti. Spomnim se lani pred novim letom so bile na TV y Espetaculus objavljene vse telenovele, ki so se snelame letos in njihovi protagonisti. Niti pri eni ni vzdržalo tiso, kar je bilo tam napisano.

    OdgovoriIzbriši