1. september 2013

.:MEHIKA:. Končala so se snemanja dveh televisinih telenovel.

Včeraj so se končala snemanja dveh televisinih telenovel. Čeprav so se snemanja v studijih končala že v četrtek, so se snemanja telenovele Mentir Para Vivir (Mayrin Villanueva in David Zepeda) dokončno končala včeraj. Protagonista Mayrin in David sta namreč posnela še zadnje scene v naravi v Senori. Igralci se sedaj odpravljajo na zaslužen počitek, medtem ko bo producentka Rosy Ocampo že začela s pripravami na snemanje njene nove telenovele. Tokrat pripravlja komično telenovelo, ki bo priredba kolumbijske telenovele Pobres Rico. Trenutno je potrjen samo Jaime Camil, ki bo tudi tokrat protagonist.
 
Zadnji del telenovele Mentir Para Vivir bo na programu Canal de las Estrellas v nedeljo 20.oktobra. Namesto nje pa prihaja Quiero Amarte (Karyme Lozano in Cristian de la Fuente).
 
 
To pa ni edina telenovela, ki je končala s snemanji. Tudi igralci iz telenovele Corazon Indomable (Divja v srcu) so končali s snemanji oziroma danes bodo posneli še zadnje štiri scene. Večina igralcev je s snemanjem že končala v tem tednu in se že odpravila na zaslužene počitnice, kmalu pa se bo privoščila počitek tudi producentka Nathalie Lartilleux. Ampak se naj bi kmalu vrnila z novo priredbo.
Corazon Indomable (Divja v srcu) se bo od mehiških zaslonov poslovila 6.oktobra, namesto nje pa prihaja Por Siempre Mi Amor (Susana Gonzalez in Guy Ecker).
 
 


Ni komentarjev:

Objavite komentar