27. september 2013

.:MEHIKA:. Še več informacij!

Producentka Nathalie Lartilleux že razmišlja o svoji naslednji telenoveli, ki bi ne mehiške zaslone prišla drugo leto. Po njeni zadnji megauspešnici Corazon Indomable (Divja v srcu), se naj bi odločala še vedno med tremi telenovelami. Te pa naj bi bile: Rubi Rebelde, Maria la del Barrio (Uboga Maria) in Esmeralda. Možne igralke za glavno vlogo v njeni prihajajoči telenoveli pa so: Maite Perroni, Ximena Navarrete in Ana Brenda Contreras.
 
 
 
Rubi Rebelde je venezuelska telenovela iz leta 1989, kjer sta bila v glavnih vlogah Mariela Alcalá in Jaime Araque. Telenovela je priredba dveh telenovel: Enamorade in La Gate.
 

 
Maria la del Barrio je mehiška telenovela iz leta 1995, tokrat sta bila protagonista Thalia in Fernando Colunga. Gre pa za priredbo televisine telenovele Los Ricos Tambien Lloran. Na naših zaslonih smo jo videli pod naslovom Uboga Maria.


Esmeralda je telenovela iz leta 1997, ki je na naših zaslonih poskrbela za prvo veliko evforijo. V glanvih vlogah sta bila Leticia Calderon in Fernando Colunga. To priredbo je pripravil Salvador Mejia, ki je v resničnem življenju Nathalijin mož. Telenovela je bila priredba istoimenske venezuelske telenovele iz leta 1970. 
 
Kaj pravite vi, katero telenovelo naj izbere in katera igralka naj bo protagonistka?

Ni komentarjev:

Objavite komentar