27. september 2013

.:MEHIKA:. Prihaja mehiška La Dama de Troya?

Po tem, ko je sedaj že znano, da producent Nicandro Diaz ne bo za drugo leto za Televiso posnel priredbo Mirade de Mujer (Senora Isabel), se že govori o novi kolumbijski telenoveli, ki bi lahko drugo leto dobila mehiško priredbo.

Gre za kolumbijsko telenovelo La Dama de Troya, ki je leta 2008 nastala pod okriljem kolumbijskega RCNja. V telenoveli s 240 deli so igrali: Cristina Umaña, Andres Juan, Rolando Tarajano, Valentina Acosta, Ronald Ayazo, Marcela Agudelo, Mauricio Figueroa, Adriana Ricardo, Roberto Cano, Aracelly Moncayo, ...

Zgodba:
V ospredju sta Patricia in Sebastian. Patricia je ženska, ki je v življenju veliko pretrpela in to zaradi Antonia, ki ji je umoril moža, ji vzel posestvo in jo posilil. Ko se odloči, da se mu bo maščevala, ji pot prekriža Sebastian. Zaljubita se, toda on je zaročen in tik pred poroko. Poleg tega, pa Patricia izve tudi to, da je Sebastian sin moškega, zaradi katerega je toliko trpela v življenju.

Telenovela, ki jo bo izbral producent Nicandro Diaz, bo prišla na mehiške zaslone predvidom aprila, po koncu prihajajoče televisine telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Angelique Boyer in Sebastian Rulli), ki bo 28.oktobra nadomestila La Tempestad (Vihar).
 
Vam je všeč zgodba?
Katera dva igralca bi radi videli v paru v tej novi morebitni televisini priredbi?

Ni komentarjev:

Objavite komentar