28. avgust 2013

.:VENEZUELA:. Prihajajoče venezuelske telenovele.

Venezuelski Venevision trenutno pripravlja 4 telenovele, od tega se že 2 snemata, drugi dve pa sta šele v fazi priprav.
 
 
Cosita Linda je venezuelska telenovela, ki sicer nastaja v sodelovanju s Univisionom. V glavnih vlogah sta Ana Lorena Sanchez in Cristian Meier, medtem ko sta glavna zlobneža Zuleyka Rivera in Pedro Moreno. Gre za priredbo venezuelske telenovele Cosita Rica.
 
Corazon de Esmeralda je telenovela z originalno zgodbo, ki naj bi na venezuelske zaslone prišla še letošnje leto. Premiera je planirana za september, čeprav še ni uradne potrditve. V glavnih vlogah sta Irene Esser in Luis Gerónimo Abreu, medtem ko bosta glavna zlobneža Jorge Reyes in Flavia Gleske. Za Irene bo to prva vloga nasploh v telenovelah, se pa lahko pohvali z nazivom Miss Venezuele 2011, medtem ko je bila na izboru za Miss Universe 2012 druga spremljevalka.
 
Gritos del Corazon je nova venezuelska telenovela. Zgodbo pa je napisal Martin Hahn, ki se lahko pohvali s svojimi preteklimi uspešnimi zgodbami za telenovele, med njimi so tudi: La Mujer de Judas (Maščevanje je sladko), Aunque me cueste la vida, La Viuda Joven, Mi Ex Me Tiene Ganas, ... Telenovela bo na venezuelske zaslone prišla drugo leto. Se pa govori, da bi lahko bila tokrat prvič Daniela Alvarado zlobnica, medtem ko je trenutno edina kandidatka za glavno vlogo Sheryn Rubio.
 
Malas Companias je še ena originalna telenovela za Venevision in bo predvajana drugo leto. Zgodbo je napisal Leonardo Padrón, ki je do sedaj že napisal zgodbo za telenovele: Aquamarina (njena priredba je bila Eva Luna), Cosita Rica, La Vida Entera, La Mujer Perfecta, ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar