29. avgust 2013

.:MEHIKA:. Katera bo protagonistka?!

Čeprav se je govorilo, da naj bi priredbo telenovele Senora Isabel, aztecina priredba je Mirada de Mujer, pripravljal producent Carlos Moreno (sedaj pripravlja Quiero Amarte) in nato še Giselle Gonzalez (sedaj pripravlja telenovelo Algo de Mi), naj bi jo sedaj pripravljal Nicandro Diaz. Znane pa so že tudi kandidatke za glavno vlogo. To pa so: Erika Buenfil, Leticia Calderon, Lucia Mendez in Daniela Romo.
 
 
Erika je z Nicandrom sodelovala že pri njegovi zadnji telenoveli Amores Verdaderos, kjer je bila prav tako protagonistka. Leticia je nazadnje igrala Isadoro v telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce). Lucia je leta 2011 igrala zlobnico v televisini telenoveli Esperanza del Corazon. Danielo pa trenutno lahko spremljamo v telenoveli La Tempestad (Vihar).
 
In katero so bile do sedaj igralke, ki so imele v posamezni priredbi glavno vlogo? V originalni telenoveli z naslovom Senora Isabel je imela glavno vlogo Judy Henríquez. Leta 1997 je priredbo posnela Azteca, pod naslovom Mirada de Mujer, ko je bila protagonistka Angélica Aragón. V telemundovi verziji, pod naslovom Victoria iz leta 2007 pa je bila protagonistka Victoria Ruffo.
 
Katera bi bila po vašem mnenju prava za to glavno vlogo? Je to Erika, Leticia, Lucia ali Daniela?

1 komentar: