29. avgust 2013

.:MEHIKA:. Ju bodo res kaznovali?!

Govori se, da naj bi vodilni na Televisi ukrepali zopet producenta Emilia Larrosa in Salvadorja Mejia zaradi katastrofalne gledanosti njunih trenutnih telenovel, ki sta predvajani v najboljših terminih.
 
Emilio Larrosa trenutno snema telenovelo Libre Para Amarte (Gloria Trevi in Gabriel Soto). Telenovela ima izjemno slabo gledanost, tako slabe gledanosti že dolgo ni bilo v terminu od 20.30 na programu Canal de las Estrellas. To pa ni njegova edina telenovela s slabo gledanostjo. Tudi njegova prejšnja telenovela Dos Hogares (Moji dve ljubezni) je imela v svojem terminu zelo slabo gledanost, predvajana pa je bila v najboljšem terminu.
 
Salvador Mejia pa trenutno snema telenovelo La Tempestad (Vihar), tudi ta telenovela je izjemno slabo sprejeta v Mehiki. V najboljšem terminu ima manjšo gledanost, kot telenovela, ki je predvajana v najslabšem terminu, to pa je Corazon Indomable (Divja v srcu). To pa ni njegova edina telenovela, ki je imela slabo gledanost v Mehiki, ampak so to bile še: Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni), Corazon Salvaje, Mundo de Fieras (Neusmiljena srca), La Esposa Virgen, ... Vse te telenovele so bile predvajane v najboljšem terminu ob 21.30.
 
Trenutno pa še ni znano, kako bodo, če sploh bodo ukrepali vodilni na Televisi.
 
Vam je všeč telenovela La Tempestad (Vihar)? 
Katera od novejših televisinih telenovel vam je bolj všeč, je to La Tempestad (Vihar) ali Corazon Indomable (Divja v srcu)?

Ni komentarjev:

Objavite komentar