1. junij 2013

.:SRBIJA:. Prihajajo nove serije in telenovele!

Znane so nove turške dramske serije in tudi ena telenovela, ki kmalu prihaja na srbske zaslone.

Sila je turška serija iz leta 2006, ki prihaja septembra na srbski program Pink. Serija se je v četrtek končala na hrvaškem programu Nova TV. V seriji igrajo: Cansu Dere, Mehmet Akif Alakurt, Zeynep Eronat, Menderes Samancılar, Fatoş Tez, Fatoş Sezer, Muhammed Cangören, Kartal Balaban...

Na program Prva TV septembra prihaja po že predvajanih dveh sezona še tretja sezona turške serije Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni). Na naših zaslonih oziroma na program Planet TV, se trenutno predvaja druga sezona, ki se bo končala 29.avgusta.
Serijo še vedno snemajo. Trenutno ima posnetih že več, kot 100 turških delov, ki trajajo 90 minut. Po 45 minut pa  je trenutno že več kot 200.

Suskunlar je lanska turška serija, ki so jo že končali snemati in ima dve sezoni, skupno pa ima 28 delov. Nastaja pod okriljem Show TV-ja.
Med igralsko zasedbo najdemo: Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Tugay Mercan, Aslı Enver, ... Srbski prevod je Igra tišine, serija pa bo najverjetneje prišla na Prvo TV.

La Tempestad je letošnja televisina telenovela, ki ni dosegla v Mehiki takšen uspeh, kakršnega so ji pripisovali.
Telenovela ima namreč vsak dan slabšo gledanost, pa čeprav ima dobro igralsko zasedbo, kar pa ni vedno pogoj za uspeh telenovele. V telenoveli namreč igrajo: Ximena Navarrete, William Levy, Laura Carmine, Daniela Romo, Cesar Evora, Ivan Sanchez, Alex Ibarra, Maria Sorte, Sharis Cid, Manuel Ojeda, ... Gre pa za priredbo telemundove telenovele La Tormenta (Vihar ljubezni) s katero pa ima zelo malo podobnosti. La Tempestad je odkupil Pink.

Ni komentarjev:

Objavite komentar