6. junij 2013

.:MEHIKA:. Zelo si čeden! Podoben si Brad Pittu!

 
So se glasile besede kitajske prve dame Peng Liyuan, ki jih je namenila lomilcu ženskih src Williamu Levyju. V spremstvu mehiške prve dame Angelice Rivera je obiskala eno največjih medijskih hiš, ki je znana predvsem po telenovelah.
 
 
Kitajska prva dama Peng Liyuan si je med obiskom Mehike zaželela obiskati največjo medijsko hišo Televiso, kar so ji z veseljem ugodili. Peng je bila deležna posebnega vodenja v spremstvu mehiške prve dame Angelice Rivera znotraj prostorov medijske hiše, kjer dnevno snemajo hkrati štiri telenovele, številne oddaje … Angelica je bila kar 25 let zaposlena pri Televisi in na hišo ne gleda samo kot na mesto, kjer si je služila kruh, ampak kot na svoj drugi dom. Slovenski gledalci se je boste mogoče spomnili po glavnih vlogah v telenovelah Ljubezen brez greha (Sin Pecado Concebido) in Angela. Kot je dejala Angelica je Mehika zelo ponosna na Televiso, ki svoj produkcijski material (telenovele, serije ...) prodaja v kar 74 držav po celem svetu, med katere spada tudi Kitajska.
 
Pengovo, ki je v svoji domovini že vrsto let znana in priljubljena pevka, je doletela tudi posebna čast, saj si je v živo lahko ogledala, kako poteka snemanje ene najbolj priljubljenih telenovel ta hip La Tempestad z Williamom Levyjem in Ximeno Navarette v glavnih vlogah.
 
''Navdušena sem nad vašim delom. Zelo si lep in podoben si Bradu Pittu,'' je dejala Pengova Levyju, ki se ji je z nasmehom zahvalil za kompliment. Med drugim je imela priložnost spoznati tudi njegovo soigralko Ximeno in enega največjih igralcev telenovel Cesarja Evoro, s katerim je Angelica v preteklosti posnela telenovelo Mariana de la Noche. Angelica je v videu kitajski prvi dami pojasnila, da snemanje telenovel ne poteka samo v studiih, ampak tudi na številnih lokacijah po Mehiki, saj na ta način želijo pokazati ljudem njene naravne lepote.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar