4. november 2015

.:ANKETA:. Kateri je idealni termin za predvajanje telenovel?

Trenutno se na naših zaslonih predvaja šest telenovel. Štiri se predvajajo premierno: Dama y Obrero (Dama in delavec), La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti), Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni) in Violetta. Ponovno pa se predvajata telenoveli: El Color de la Pasion (Barva strasti) in Mas que un amor, frenesi (Ljubezen ali blaznost). 
Zanima pa me, kateri je vaš idealni termin za spremljanje telenovele? V katerem terminu trenutno spremljate telenovele? Ali je kakšna ura, ob kateri bi radi spremljali kakšno telenovelo? Ob kateri uri imate največ časa, da si lahko pogledate kakšno epizode telenovele?

11 komentarjev:

  1. Najboljše bi bilo od 4h pa do 7h tako kot je blo.. ali pa da se predvajata vsaj 2 telenoveli npr zdaj: La sombra del pasado bi lahko bila ob 16h ob 17h bi lahko bila kakšna druga serija če že ne mehiška ob 18h pa Lo imperdonable ampak 1 del se mi zdi da bi bilo dosti boljše kot pa 2 dela čisto nekaj zmrdano pa tut na voyo pri Lo imperdonable ni isto kot po tv-imajo zamik... Škoda

    OdgovoriIzbriši
  2. Idealni termin predvajanja je med 16 in 19 uro, čeprav ne bi imela nič proti, če bi se telenovele predvajale v večernem terminu. Na žalost telenovele niso tako popularne kot razni drugi žanri. da bi se predvajale zvečer.
    Res bi rada enkrat videla eno Televisino telenovelo ob 20 uri.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo je enkrat, da je Televisina "El Privilegio de amar" (Moč ljubezni) zadnji del ob 20 uri.

      Izbriši
    2. Če se ne motim sta se ob 20 predvajala samo zadnja dva dela, drugače se je predvajala ob 18 uri.

      Izbriši
  3. najboljše bi bilo da bi bile telenovele od 16h do 19h .Zdaj spremljam telenovelo ob 17:20h ,,lepo bi bilo,če bi bila še telenovela ob 16h namesto teh hrvaških serij, ki so brezvezne .

    OdgovoriIzbriši
  4. Ob 17-19 je najboljši termin... Odvisno pa predvsem od telenovele, ker hrvaške ni noben gledu takrat :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ubistvu vseen. itk jih gledam okrog 23tih ko mam čas. :D sam da se da nazaj vrtet kar net.tv tega ne omogoča mi je kar zal :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Od 15- do 19
    4 telenovele po 45 minut

    OdgovoriIzbriši
  7. Moj idealni spored telenovel na Pop tv bi bil tak:
    -ob 15 uri latino telenovela, ki ni televisina ali telemundova (Azteca, Venevision, lahko pa tudi kaka argentinska, kolumbijska, brazilska, občasno pa tudi kakšna turška ali hrvaška),
    -ob 16 uri telemundove telenovele,
    -ob 17 20 pa televisine telenovele

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz gledam obe mehiške, ker lahko snemam in ker imam ravno porodniško. Drugače je bolje, da se predvajajo popoldne.
    Me pa zanima, kdaj bo forum nazaj!? ker ga že nekaj časa ni.....

    OdgovoriIzbriši