19. junij 2017

::SLOVENIJA:: Prihaja Tuje življenje!


Na program Planet TV kmalu prihaja nova turška dramska serija Paramparça oziroma Tuje življenje. Gre za serijo iz leta 2014, ki ima 97 delov po 90 minut. V glavni ženski vlogi je Nurgül Yeşilçay, ki smo jo na slovenskih zaslonih že videli v seriji Ask ve ceza (Ljubezen in kazen), ki se je prav tako predvajala na tem programu. Točen datum zaenkrat še ni znan, ko pa bo vam sporočimo.

Zgodba: 
Pred 15 leti, je Gulseren tik pred tem, da rodi, po tem, ko je bila udeležena v prometni nesreči. Tukaj pa je tudi Dilari, ki je udi tik pred tem, da rodi. Obe rodita v isti bolnišnici in ob istem času, ampak medicinsko osebje po pomoti zamenja njuni hčerki. 

Sedaj Gulseren živi skromno s svojo hčerko Hazal, ki je ločena od svojega moža. Dilari, pa je mama Cansu in ima težave s svojim možem Cihanom.

Ko se bo njun pravi izvor odkril, bo s tem prišlo do težav med družinama, zaradi različnih ekonomskih razmer. Poleg tega pa se Cihan in Gulseren približata bolj, kot bi se smela.

O seriji smo pred časom naredili tudi predstavitev, ki jo najdete TUKAJ!

6 komentarjev:

  1. No pa le prihaja Paramparca hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vprašanje. Si vedel/a? Ali si samo čutil/a na vodi? :)

      Izbriši
    2. To me zanima, ker je bilo tvoje vprašanje, če prihaja ta serija.

      Izbriši
    3. Nee, malo sem gledala na Nova TV, prebrala sem o cem se gre pa sem malo pogledala na You Tube. Nisem vedela da bo na POP TV, vprašala sem ker bi jo rada gledala s tem da vem da je na POP TV bila tudi Sila (turška nadaljevanka) pa še ene so bile...

      Izbriši
    4. Ja verjetno bo že čez slab mesec na Planet TV. Datum objavim, ko ga izvem.

      Izbriši