15. januar 2017

::MEHIKA:: Televisa kmalu še z eno priredbo!


Kot kaže je že vse pripravljeno, da producentka Nathalie Lartilleux začne s pripravami na svojo novo telenovelo. Po telenoveli Un Camino Hacia el Destino (Paulina Goto in Horacio Pancheri). Naj bi po zadnjih informacijah posnela priredbo venezuelske telenovele Como tu Ninguna, kjer je leta 1994, v svoji prvi glavni vlogi blestela Gabriela Spanic.

Kot kaže bo za scenarij priredbe poskrbela Calú Gutiérrez, s katero je Nathalie sodelovala tudi pri snemanju njene zadnje telenovele. Como tu Ninguna je venezuelska telenovela, ki se je snemala od leta 1994 pa bo 1996, pod okriljem Venevisiona. V času predvajanja je bila zelo dobro gledana zato tudi ima 281 delov. V glavnih vlogah sta bila Gabriela in Miguel de Leon. Slednja sta se med snemanjem telenovele zaljubila in bila nekaj let par tudi zasebno.

V ospredju zgodbe je Gilda Barreto, ki je živela v skromnem domu, pa čeprav je njena mama bogatašinja. Ta jo je zapustila, ko je bila Gilda še majhna. Srečo najde v Raymundu Landeta, ampak njegova mama kmalu poskrbi, da se loči in se poroči z bogatašinjo, ki jo je že prej izbrala za svojega sina. Razočarana Gilda začne živeti novo življenje, pri tem pa se zaljubi v Raula de la Peña.

Ni komentarjev:

Objavite komentar