20. januar 2017

::SLOVENIJA:: Prihaja Labirint skrivnosti!

Fotografija osebe Svet telenovel Slovenija.
Od 20. februarja boste lahko na programu Arena TV po koncu trenutne telenovele Rosa Diamante (Rožnati diamant), spremljali telenovelo Vuelve Temprano. Spremljali jo bomo pod naslovom Labirint skrivnosti. Predvajala se bo vsak delavnik ob 20.40, ponovitev pa bo naslednji dan ob 12.40.
Gre za priredbo istoimenske čilske telenovele. Posneta je v sodelovanju med Grupo Imagen, Argos Comunicacion in Telemundom Internacional. Skupno ima 100 delov. Producent pa je Aurelio Valcárcel Carrol (Aurora, Una maid en Manhattan, Corazón valiente, Dama y obrero, Reina de Corazones, ...).

Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Gabriela de la Garza, Ruben Zamora, Mario Cimarro, Sharis Cid, Carlos Ferro, Francisco de la O, Sara Corrales, Alejandra Ambrosi, Alejandro Duran, Cristina Rodlo, Andrés Delgado, Christian Vásquez, ...

Zgodba:
Ne bodi pozen, so bile zadnje besede, ki jih je Clara povedala svojemu sinu Ignaciju, preden je odšel. Naslednje kar je izvedela o njem, pa je bila informacija, da je umrl v prometni nesreči in to med njeno oddajo v živo. Njeno popolno življenje, ki ga je živela, se je popolnoma spremenilo, po tej novici.

Skupaj s svojim možem Santiagom, priznanim odvetnikom, sta vzgajala sina Ignacija in še dve hčerki, Isabel in Florencio. Ampak od tega trenutka naprej, se je za njih vse spremenilo. Še posebej pa po tem, da njegova smrt ni bila nesreča, ampak je šlo za umor.

Znana novinarka zato začne preiskovati življenje svojega sina in postane obsedena s idejo, da najde morilca svojega sina. Santiago postane glavni odvetnik tega primera, medtem ko inšpektor Antonio Avelica, postane odgovoren za preiskovanje tega primera. 

Clara pa si ne misli, da bo s iskanjem odkrila še kaj več, kot samo resnico o svojem sinu. Odkrila bo nepričakovane skrivnosti, s tem pa se bo krog osumljencev samo še povečeval. Saj bi vsak lahko bil storilec…

2 komentarja:

  1. Blago vama Slovencima . Imate novela koliko hoćete . Mi Hrvati od 03.02. nećemo više imati niti jednu , jer je i HRT odustao od novela . A k tome više ne možemo pratiti ni POP tv . Potpuna pomrčina .
    Jel mi može netko reći ima li ili hoće imati Planet TV koju latino novelu ? Hvala .

    OdgovoriIzbriši
  2. Planet TV nema latino seriju za sada na programu

    OdgovoriIzbriši