15. januar 2017

::MEHIKA:: Pripravlja se serija po življenju Marie Felix.

Fotografija osebe Telenovelas VIP.

Producentka Carmen Armendariz po nič kaj uspešni seriji Yago (Ivan Sanchez), že pripravlja svoj nov projekt. Posnela bo serijo po življenju mehiške pevke in igralke Marie Felix.

María de los Ángeles Félix Güereña kakršno je bilo njeno pravo ime, se je rodila 8, aprila leta 1917, umrla pa na svoj 88. rojstni dan. Je igralka, ki je zaznamovala zlata leta mehiške filmske industrije. Igrala je v mehiških, argentinskih, španskih, italijanskih in francoskih filmih. Za svoje delo je prejela veliko nagrad.

Je ena prvih, ki je igrala Dono Barbaro in sicer v filmski verziji. Igrala pa je tudi v filmih: El Peñón de las Ánimas, Maria Eugenia, La mujer sin alma, La Mujer de todos, Enamorada, Que Dios me perdone!, Dona Diabla, Canasta de cuentos mexicanos, La cucaracha, La bandida, La generala, ... Igrala je tudi v dveh telenovelah in sicer v televisini La Constitución in venezuelski Cristini.

Producentka si v glavni vlogi želi mehiško igralko in pevko Sandro Echeverria, ki trenutno snema prizore za drugo sezono serije La Querida del Centauro. Nato pa ji bo pogodba s Telemundom potekla. Za Televiso je že igrala v telenoveli La Fuerza del Destino (Moč usode).

Ni komentarjev:

Objavite komentar