26. oktober 2016

::HRVAŠKA:: Jutri prihaja Život teče dalje! Lahko si preberete tudi njeno zgodbo!

Ana je mlada perspektivna tenisačica, ki zanosi s svojim fantom Rodrigom. Njena mama Eva v vsem upravlja z njo, zato jo prisili, da zapusti mesto, da njeni pokrovitelji ne bi izvedeli in prekinili pogodbo.

Po rojstvu Julie. Ana komaj čaka, da se vrne k tenisu in da pove Rodrigu resnico. Kot vedno je ob njej Manuela, ki je njena sestra in tudi najboljša prijateljica. Mama Eva pa vse pove, da je to Manuelin otrok iz enega razmerja. Eva Manuele ni nikoli marala, medtem ko je bila Ana njena ljubljenka. Ker imata Ana in Manuela že dovolj tega, da njuna mama tako zelo vpliva na njuno življenje se odločita, da bosta pobegnili. Ampak tako doživita hudo prometno nesrečo, zaradi katere Ana pade v komo.

Čas teče Ana pa še vedno ne da znakov izboljšanja. Manuela pa je v tem času prevzela vlogo Juliine matere. Rodrigu pove resnico in tako skupaj skrbita za Julio. Kmalu pa se tudi zaljubita.

Čez pet let je Julia že srečna deklica, pozna resnico, da je Ana njena prava mama in da je z Manuelo zato, ker je njena mama v komi. Ampak ta se kar naenkrat prebudi in ugotovi, da je sedaj vse drugače, kot je bilo prej. Manuela in Rodrigo sta par. Julia pa ima Manuelo za svojo mamo. Tako za Ano sledi borba za novo življenje.

4 komentarji:

  1. Upam, da bodo na Hrt 1 še kdaj predvajali mehiške telenovele, ker mi brazilske niso preveč všeč, posebno ne zgodovinske. Zgodba se mi zdi zanimiva in sem vesela da tokrat ne vrtijo zgodovinske in kostumirane telenovele kot sta bili zadnji dve brazilski telenoveli na Hrt 1 Rama ob rami in Dragoceni biser.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovako mi se čini dobra serija ali ja bih osobno voljela da je u tom terminu ostala meksička Televisina telenovela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastičen prvi del, komaj čakam naslednje...

    OdgovoriIzbriši