22. junij 2016

.:SLOVENIJA:. Zlomljeno srce - To sta protagonista!

Od ponedeljka naprej bomo lahko na programu Net TV, spremljali telenovelo Corazon Partido (Zlomljeno srce). V nadaljevanju pa sledi predstavitev protagonistov.

Danna Garcia oziroma Danna María García Osuna, v tej telenoveli igra Auro Echarri. Rodila se je pred 38. leti v Kolumbiji. V svet telenovel je vstopila leta 1989, z vlogo v uspešnici Azúcar. Prvo glavno vlogo je dobila v telenoveli Perro Amor iz leta 1998. Nato pa so sledile vloge v telenovelah: Hablame de Amor, La revancha (Maščevanje), Pasión de gavilanes, Te voy a enseñar a querer, La Traicion, Un gancho al corazón, Bella Calamidades (Lola), Alguien te Mira, Qué bonito amor, Camelia La Texana, Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), Ruta 25, .... Trenutno pa igra v televisini telenoveli Las Amazonas, kjer ima glavno žensko vlogo.

Jose Angel Llamas oziroma José Ángel Llamas Olmos je v telenoveli Adrian Rincon. Letos bo dočakal abrahama. Poročen je s prav tako igralko Mara Croatto, s katero ima tudi sina.
V svet telenovel je vstopil leta 1996, ko je takoj dobil vlogo protagonista v aztecini telenoveli Nada Personal. Nato pa so sledile še vloge v telenovelah: Tentaciones, El Amor de mi Vida, Hablame de Amor, Cara o cruz, Vivir Asi, La Venganza (Maščevalka), Amor descarado, La ley del silencio, Amor comprado, Vivir por ti, Alma indomable (Nebrušeni dragulj), Mujer Comprada in Profugas del Destino.

Ni komentarjev:

Objavite komentar