27. september 2015

.:SLOVENIJA:. Sedaj se dokončno poslavlja!

V četrtek 1. oktobra se bo, kot trenutno kaže, dokončno poslovila trenutna telemundova telenovela Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna) od programa TV3 Medias. Med prvim predvajanjem se je poslovila po 84. epizodo, sedaj pa se bo poslovila po 64. epizodi. 
Telenovela se je že med prvim predvajanjem, ko smo jo lahko spremljali ob 18. uri, spopadala z zelo slabo gledanostjo. Zato so jo tudi prekinili in začeli predvajati v novem terminu okoli 7. ure zjutraj. Gledanost je bila tudi sedaj slaba, kar je razumljivo, saj so jo predvajali v zelo zgodnji uri. Njihova druga telenovela, hrvaška Villa Maria, ki se na naših zaslonih predvaja že četrtič, pa je imela večjo gledanost, kot telemundova.

Da je imela med prvim predvajanjem izredno nizko gledanost, lahko pripišemo tudi temu, da se je na konkurečnem programu Pop TV, v istem terminu predvajala televisina uspešnica Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje), ki je bila izredno priljubljena. 

Je pa bila telemundova telenovela Una Maid en Manhattan (Strežnica z Manhattna) izredno priljubljena med predvajanjem v ZDA. Tam se je uvrstila na odlično deseto mesto na lestvici najbolj gledanih telemundovih telenovel.

2 komentarja:

  1. Lahko bi jo predvajali popoldne in bi verjetno imela boljšo gledanost, sedaj, ko ni popoldan latino telenovel na Pop tv, ne pa do jo ukinejo.
    Z veseljem bi jo spremljala. če bi se predvajala ob normalni uri, med 15 in 20 uro.

    OdgovoriIzbriši