27. september 2015

.:MEHIKA:. Sueno de Amor - Premiera bo 7. marca!

Premiera še ene originalne televisine komične telenovele, ki trenutno nosi naslov Sueno de Amor in jo pripravlja producent Juan Osorio (Mi Corazon es Tuyo, Mi Pecado, ...), bo 7. marca. Zamenjala bo trenutno originalno telenovelo Antes Muerta Que Lichita (Maite Perroni in Arath de la Torre).
Trenutno pa se že omenjata igralca, ki bi ju lahko videli v tej telenoveli in naj bi imela glavni vlogi. To pa sta Lucero in Sebastian Rulli. Prej omenjeni producent, je namreč Lucero že želel v njegovi prejšnji telenoveli Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje), a je takrat zaradi velikega škandala ostala brez nje. Je pa takoj po koncu snemanj, še enkrat javno izrazil željo, da bi jo želel kot protagonistko njegove nove telenovele. Sebastian se je najprej omenjal za protagonista telenovele Lazos de Amor, kjer bi ponovno igral ob Angelique Boyer, ampak vodilni tega ne dovolijo producentki Angelli Nesma. Tako se je nato omenjal, kot protagonista telenovele Corazon Que Miente, a je nato glavno vlogo že dobil Pablo Lyle.

Bi vam bila všeč, kot glavni par?

5 komentarjev:

  1. Lucero bi bila odlicna izbira vsekakor. Res skoda, da je do omenjenega skandala sploh prislo. Telenovela bo zagotovo uspesna. Prav je, da ne bo Sebastian spet v vlogi z Angelique, saj bi bilo tretjic ze pretirano. Naj ona dobi svojega, on pa naj ostane z Lucero.

    OdgovoriIzbriši
  2. Do kakšnega škandala je prišlo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekaj v zvezi z nekim lovom, če se ne motim.

      Izbriši
    2. Do tega je že dolgo, ampak mislim, da je bilo takole.

      Lucerin trenutni partner je lovec in na enem lovu, sta se slika Lucero in njen partner zraven pravkar umorjene živali. Temu streljanju pa na bi bila prisotna tudi Lucerina otroka. Nato pa so se zaradi tega začele oglašati razne fundacije, ki skrbijo za živali.

      Izbriši