18. julij 2015

.:MEHIKA:. Pasion y Poder - Oba bosta protagonista!

Tako Fernando Colunga, kakor tudi Jorge Salinas, sta sedaj že uradno potrjena, kot protagonista nove televisine telenovele Pasion y Poder. Kot je že mogoče razbrati iz naslova, tudi tokrat ne bomo videli Fernanda kot zlobneža. V prihodnjih dneh bodo razkrili še njuni partnerici. Kmalu pa se bodo tudi začela snemanja.

35 komentarjev:

  1. Baš super.Bilo bi super kad bi obojica bili pozitivci!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaj, če se bodo snemanja začela tako kmalu, bodo La imperdonable skrajšali?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če bo imela res samo 120 delov se bo končala verjetno enkrat v drugi polovici septembra, ponavadi telenovele, ki imajo toliko delov se predvajajo približno 5 mesecev. Če to drži se morajo snemanja nove telenovele začeti že v avgustu.

      Izbriši
  3. Res ne razumem, zakaj Televisa res neuspesnih telenovel preprosto ne ukine po hitrem postopku? Recimo ABC ali druge ameriske mreze serijo preprosto ukinejo po prvi sezoni, ce pa je uspesna, pa je lahko sezon tudi 7 ali se vec. Odvisno od povprasevanja.

    Televisa pa vidi, da je Lo Imperdonable ocitna katastrofa, gledanost porazna, pa jo bo vseeno pustila "samo do 120" epizod ... Koncajte jo po 70 epizodah. Tezava je edino, da nimajo nove se pripravljene.

    Mejia pa naj sedaj pociva malo. Leto ali dve. Je se vedno dober producent, ampak zadnjih 5 let res ne vem, kaj izbira? Lo Imperdonable je popolna katastrofa. Vsi se se dobro spomnimo Cuando me Enamoro, tukaj pa se mi zdi, da sta namesto R&R pac V&V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Na Televisiji jim je očitno zmanjkalo izvirnosti. Preveč je priredb, ki se preveč pogosto ponavljajo. Priredbe so disti slabše od originalov. Ljudje imajo v spominu še vedno Cuando me Enamoro. Ana je lepa in dobra igralka, a se bo morala še dosti naučiti, da bo dosegla Silvio Navarro.

    OdgovoriIzbriši
  5. Do točnih podatkov o telenoveli bomo morali še malo počakati. Včeraj sem našel en članek, ki je bil objavljen 17.7. in navaja, da bo Fernando Colunga antagonist. Počakati bomo morali uradno predstavitev igralske zasedbe. Saj že vemo, da je pred začetkom snemaj in v času castingov veliko govoric. Že vejo zakaj, atrakcija je večja.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zgornji podatki so povzeti iz uradnega twittera te telenovele, tako da so resnični in Fernando ne bo zlobnež, ker so na twitterju napisala, da trenutno iščejo zlobneža.

    OdgovoriIzbriši
  7. #Anonimni,u neku ruku se slažem.Ali onda bi isti postupak trebao biti i za još gore #La_vecina i #Amor_de_barrio.A #Lo_imperdonable je neko vrijeme bila čak i solidna tako da nije oduvijek "potpuna" katastrofa!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Diana, res je Lo Imperdonable trenutno najbolj gledana, ampak res je tudi, da Televisa ze zelo dolgo, morda se nikoli, ni imela tako slabega obdobja.

      Primetime in 17 tock gledanosti?! Telenovele spremljam od leta 2004 in vem, da je primetime termin bil zmerom delezen vsaj 28-30 tock gledanosti, pa da sploh ne omenjam La Fea Mas Bella, Destilando Amor, Por Ella Soy Eva, Rubi, Teresa, Abismo de Pasion ..., ki so bile res rekorderke.

      Lo Imperdonable se bo zapisal v Televisine "ponose", skupaj z La Tempestad, Velo de Novia, La Verdad Oculta, novi Corazon Salvaje, Niña de Mi Corazon, Amorcito Corazon ...

      Res upam, da el Güerro Castro letos uspe! Primetime bi mu morali nujno dati ze 2004 za Rubí in 2010 za Tereso!

      Izbriši
    2. Diana

      Telenovela Lo Imperdonable ni v nobeni dosedanji epizodi imela solidno gledanost. Sta jo pa imeli La Vecina in Amor de Barrio na začetku, ko je bila pri obeh gledanost takšna, kakršna mora biti.

      Čeprav je med igralsko zasedbo Ana Brenda je telenovela totalna katastrofa. Na žalost.

      Izbriši
  8. Ne bih se baš složila.Ja mislim da su u većini slučajeva adaptacije bolje od originala.A opet i sve ovisi od priče do priče.Ali, #Cuando_me_enamoro je super serija a ipak je adaptacija.A što se tiče Ane i Silvie Navarro,meni su obje podjednako izvrsne glumice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moje osebno mnenje:

      La Madrastra je bila veliko boljsa od originala Vivir un Poco

      En Nombre del Amor je veliko boljsi od originala Cadenas de Amargura

      Por Ella Soy Eva je veliko boljsa od originala En los Tacones de Eva

      Izbriši
    2. Se strinjam, da so bile nekatere starejše priredbe, tudi te,ki jih omenjaš boljše od originalov. A to kar se trenutno predvaja na Televisi je katastrofa, zatoje tudi gledanost takšna.

      Izbriši
  9. Pa da.A tko zna koji lik na kraju bude glumio! Tako je.

    OdgovoriIzbriši
  10. #Anonimni,ništa od 120 epizoda i 5 mjeseci emitiranja.Definitivno traje do kraja studenog ili početka ili sredine prosinca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če pravijo v oddaji Hoy, da bo premiera telenovele Pasion y Poder v zadnjem trimesečju, po tem je to že res.

      Izbriši
  11. #Anonimni,u tome se slažem s tobom.Da je bilo boljih,to da!Ali opet,gledaj ove iz drugih termina naspram #Amores_con_trampa i #Lo_imperdonable.A opet,gledanost ne ovisi koja će serija dobiti na glavnoj dodjeli nagrada #Premios_Tv_y_novelas nagradu za najbolju telenovelu;

    OdgovoriIzbriši
  12. Dobro.Svatko ima pravo na svoje mišljenje, #Anonimni.

    OdgovoriIzbriši
  13. #brenda,itekako da je imala solidnu gledanost!Bila je od 18 do 19,8 %.Što hoćeš reći za #La_vecina i #Amor_de_barrio?Ta nije totalna katastrofa.Tu zbog toga nema žalosti. Zbog prijašnje gledanosti,mislim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lo imperdonable bi imela solidno gledanost, če bi imela 23% gledanost, kar je predvideno za njen termin. Takšna gledanost o kateri govoriš, pa je načrtovana za telenovelo, ki se predvaja ob 19.25. Medtem, ko je za termin La Vecine načrtovana gledanost 16% oziroma za Amor de Barrio pa 14%. Slednja je v začetnih epizodah beležila blizu 17% gledanosti!

      Izbriši
  14. Pa znam,#brenda,kad je ta serija počinje!Jesi mislila da ne znam?

    OdgovoriIzbriši
  15. Slažem se,#Anonimni.Pogotovo,najgore dosta vremena i neko vrijeme po gledanosti su #Que_te_perdone_Dios,#La_vecina i #Amor_de_barrio koje su ovogodišnje serije i #La_madrastra koja je opetovana u prikazivanju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. čeb ti vedla kok mi greš na živce

      Izbriši
    2. Hahahahha, tole me je pa nasmejal:) vedn, ko vidim, da je vlk komentarjev, vem kdo je kriv:)

      Izbriši
  16. #brenda,kako ti to znaš za termine u 21:25 i 19:25?Jeli ti želiš reći da ovogodišnje serije koje su najgore po gledanosti su po gledanosti tako kako treba biti zbog termina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gledanost vseh televisinih telenovel je izredno slaba.

      So pa takšni načrtovani odstotki gledanosti po terminih:
      16.15 - 14%
      18.25 - 16%
      19.25 - 18%
      20.25 - 20%
      21.25 - 23%

      Tolikšna bi morala biti najnižja gledanost po terminu.

      Izbriši
  17. Tako dakle!A na čemu se temelje ti postoci?I jeli oni idu preko cijele godine?Možeš li mi dati link za takve podatke?

    OdgovoriIzbriši