28. julij 2015

.:PREMIERA:. Bajo el Mismo Cielo

Danes se bo na programu Telemundo premierno začela predvajati nova telemundova telenovela Bajo el Mismo Cielo. Zamenjala bo Tierro de Reyes (Ana Lorena Sanchez in Aaron Diaz), ki se je včeraj poslovila.
Embedded image permalink
Telenovela je posneta po ameriškem filmu A Better Life, ki ste ga v soboto lahko videli pod naslovom Boljše življenje, na programu RTV SLO1. Producentka je Martha Godoy (Mas Sabe el Diablo, La Reina del Sur, Rosa Diamante, La Patrona, Senora Acero, ...). Zgodbo za telenovelo je napisala Perla Farias (Sol de Tentacion, Mis Tres Hermanas, Juana La Virgen, Dame Chocolate, Marido en Alquiler, ...). 
Med igralsko zasedbo te telenovele bomo videli naslednje igralce: Maria Elisa Camargo, Gabriel Porras, Erika de la Rosa, Alejandro Speitzer, Luis Ernesto Franco, Carlos Ferro, Andres Zuniga, Cristian Adrian, Kevin Aponte, Julio Bracho, Jose Guillermo Cortes, Liz Gallardo, Oka Giner, Juan Pablo Llano, Rosalinda Rodriguez, Kendra Santacruz, Mercedes Molto, Fernando Noriega, ...
V ospredju je Carlos, ki se skupaj s sinovoma preseli v ZDA, da bi s tem, lahko otrokoma nudil boljše življenje. Dela, kot vrtnar, kmalu pa spozna tudi Adelo, ki se mora vsak dan boriti za svoje življenje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar