2. april 2013

.:ROMUNIJA:. Prihajata dve novi telenoveli oziroma seriji!

Na romunskem programu Acasa TV se zaključujeta dve telenoveli in sicer mehiška Amor Bravio (Kot ukaže srce) in venezuelska Corazon Apasionado (Srčna strast), sta pa že znani dve novi telenoveli/seriji, ki ju bosta nadomestili, ni pa še znan datum začetka predvajanja.

Porque el Amor Manda je lanska mehiška telenovela, ki pa se še vedno snema. Telenovelo, ki je priredba kolumbijske El Secretario, pripravlja producent Juan Osorio. V telenoveli igrajo: Blanca Soto, Fernando Colunga, Claudia Alvarez, Erick Elias, Ninel Conde, Jorge Aravena, Violeta Isfel, Kike Edgar, Pedro Moreno, Carmen Salinas, ...

Yer got Ask pa je turška dramska serija iz leta 2010. V seriji med drugimi igrajo: Murat Ünalmis, Birce Akalay, Selen Soyder, ... Igralko in manekenko Selem smo na naših zaslonih že videli v turški seriji Lale Devri (Doba tulipanov), kjer je igrala Toprak, serija pa je bila predvajana na programu Pink SI. Serija je nastala pod okriljem tuške produkcijske hiše Avşar Film in ima 114 delov, posnetih v treh sezonah.

Ni komentarjev:

Objavite komentar