24. april 2013

.:MEHIKA:. Katera bo protagonistka telenovele Aroma de Lobos?

Producent Carlos Moreno se za protagonistko v njegovi novi telenoveli Aroma de Lobos (priredba Imperio de Cristal) odloča med tremi igralkami. In sicer med Sandro Echeverria, Lucero in Adriano Nieto.
 
Sandra trenutno snema film v Dominikanski Republiki. Nazadnje pa je igrala v lanski telemundovi telenoveli Relacines Peligrosas. Pred tem pa je igrala Lucio v televisini telenoveli La Fuerza del Destino (Moč usode).
Lucero je lansko leto blestela v komični telenoveli Por Ella Soy Eva, kjer je bila protagonistka. Na naših zaslonih pa smo jo nazadnje videli v telenoveli Soy Tu Duena (Gospodarica srca), kjer je igrala Valentino.
Adriana pa bi se s to vlogo vrnila v svet telenovel po 13 letih odsotnosti. V teh letih se je posvetila svoji družini, predvsem pa svojim trem otrokom. Nazadnje je leta 2000, igrala v telenoveli Locura de Amor ob Juanu Solerju. Na naših zaslonih pa smo jo videli v telenovelah: Por Tu Amor (Za tvojo ljubezen), El Privilegio de Amar (Moč ljubezni) in La Usurpadora (Prevare).
 
 
Katero od teh treh igralk, bi radi videli ob Cristianu de la Fuente?

Ni komentarjev:

Objavite komentar