31. december 2012

.:MEHIKA:. Par sta!

Karla Pineda je potrdila, da sta z igralcem Arturom Carmona par. Karla se je pred meseci razšla s prav tako igralcem Jose Ronom. Karla pa je povedala tudi, da se nista razšla s Josejem zaradi Ariadne Diaz.

.:MEHIKA:.Televisine telenovele v letu 2013

Za naslednje leto so trenutno potrjene naslednje telenovele:
 
- Corazon Indonable (Nathalie Lartilleux)
- La Tempestad (Salvador Mejia)
- remake Mi Segunda Madre (Ignacio Sada)
- Libre Para Amarte (Emilio Larrosa)
- Solamente Una Vez (Lucero Suarez)
- La Sustituta (Rosy Ocampo)
 
Poleg tega pa naj bi pripravljali še:
 
- remake Bodas de Odio (Angelli Nesma)
- remake Quinceañera (Pedro Damian)
- Gossip Girl: Acapulco (Pedro Torres)
- remake Mi Pequeña Soledad (Luis del Llano)

.:MEHIKA:. Z novo glavno vlogo?

Protagonistka telenovele Amor Bravio (Kot ukaže srce), Silvia Navarro, naj bi bila potrjena kot protagonistka nove televisine telenovele La Tempestad. Silvia je to sporočila preko Twitterja. Sam producent Salvador Mejia, naj bi po nekaterih podatkih prepričal igralko, da podpiše pogodbo s televiso in tako zaigra še v njegovi telenoveli in ob Williamu Levyu. Sedaj bo potrebno samo, počakati na uradno potrditev producenta, če je to res.

Čeprav pa je igralka sama povedala, da drugo leto ne bo igrala v nobeni telenoveli, ker se naj bi v letu 2013 posvetila filmu.
Bi vam bila všeč Silvia Navarro in William Levy, kot protagonista nove telenovele La Tempestad?

.:HRVAŠKA:. Vrača se Rdeče nebo

Na hrvaške zaslone se vrača aztecina telenovela Cielo Rojo (Vatreno nebo). Po prvem predvajanju na programu RTL Televizija, jo bodo sedaj lahko, hrvaški ljubitelji telenovel, spremljali na programu RTL2. Telenovela prihaja po koncu telemundove telenovele Aurora. Prvi del bo že 10. januarja ob 14.uri. Auroro so predvajali po dve epizodi dnevno, medtem ko bodo Vatreno nebo po samo eno epizodo.
 

.:KOLUMBIJA:. Caracolove novosti v letu 2013


- La Hipocondriacia
- 5 Viudas Sueltas
- Made In Cartagena
- El Gorpe
- La Promesa

28. december 2012

.:MEHIKA:. Skupaj za Božič


Mehiški igralec in pevec Jaime Camil je letošnji Božič preživel s svojima največjima ljubeznima in sicer z ženo Heidi Balvanera in hčerko Eleno. Skupaj so odpotovali v Disneylandio, ki je v Kaliforniji.
Jaime pa je s svojimi oboževalci delil sliko presrečne družinice.

.:MEHIKA:. Zapušča telenovelo?

Igralka Gabriela Spanic je podala odpoved vodilnim na Azteci, saj ne želi več igrati v telenoveli La Otra Cara del Alma. Vzrok za to naj bi bile spremembe (zamenjava scenaristov), ki naj ji ne bi bile preveč všeč. Te spremembe pa so sledile, zaradi slabe gledanosti telenovele, kjer igra. Govori se, da naj bi telenovela spremenila tudi svoje ime. Sedaj se naj bi imenovala preprosto samo La Otra Cara.
Tako sedaj iščejo igralko, ki bo zamenjala Gabrielo.


Koga bi radi videli v vlogi Alme, ki jo je še pred kratkim igrala Gabriela Spanic?

.:MEHIKA:. Bosta protagonista?


Zadnje čase novinarji opažajo, da se velikokrat srečujeta igralca William Levy in Thalia. Pri tem pa so vedno bolj močnejše govorice, da naj bi bila prav ta dva protagonista nove televisine telenovele La Tempestad, kjer je William že potrjen kot protagonist.

.:MEHIKA:. Boj za glavne vloge

Producent Ignacio Sada (Un Refugio para el Amor, Bajo las Riendas del Amor, La Intrusa, ...) pripravlja za drugo leto priredbo telenovele Mi Segunda Madre. Znane pa so tudi igralke, ki bi lahko odigrale glavno žensko vlogo (starejšo in mlajšo). Za starejšo protagonistko se odločajo med igralkama Lauro Flores in Julieto Rosen. Medtem, ko se za mlajšo protagonistko odločajo med Dulce Mario in Wendy Gonzalez.
Veliko se je že govorilo, da se naj bi Dulce vrnila v svet telenovel, po nič kaj uspešni mladinski telenoveli Verano de Amor (Poletje ljubezni). Dulce je bila v ožjem izboru za mlado zlobnico v telenoveli Amores Verdaderos, to vlogo pa je na koncu dobila Sherlyn.
Wendy pa je nazadnje igrala v uspešni telenoveli Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim), ampak jo je kmalu zapustila, zaradi zdravstvenih problemov, namesto nje pa je potem prišla Florencia de Saracho.


Katero bi radi videli, kot starejšo protagonistko? Lauro ali Julieto?

Katero bi radi videli, kot mlajšo protagonistko? Dulce Mario ali Wendy?

.:MEHIKA:. Pred smrtjo pripravljal novo telenovelo

Producent Ernesto Alonso oziroma El Señor Telenovela je imel pred svojo smrtjo že novo zgodbo za njegovo novo telenovelo. Ernesto je umrl leta 2007, ko je bil star 90 let. Njegova dedinja Teresa Anaya je potrdila, da je med zapuščenimi stvarmi našla tudi zapiske za novo telenovelo. Kjer je bilo zapisano, da naj bi bila protagonistka Yadhira Carrillo, ki je z njim že večkrat sodelovala. Nazadnje v telenoveli Barrera de Amor. Glavna zlobnica pa naj bi bila Jacqueline Andere.
V telenoveli pa naj bi bilo v ospedju zgodbe, boj med materjo in hčerko za ljubezen nekega moškega.

Ernesto je produciral, med drugim, naslednje telenovele: Barrera de amor, Amarte es mi Pecado, La Otra, El Precio de tu Amor, Laberintos de Pasiones, ... in še mnoge druge. Poleg tega pa je tudi igral v telenovelah, med drugim tudi v: Entre el Amor y odio, Abrazame muy Fuerte, Corazon Salvaje, ...

.:ZDA:. Prihaja La Patrona


.:SRBIJA:. Novi dramski seriji na Prvi Srpski Televiziji

8. januarja prihajata na srbski program Prva Srpska Televizija (krajše Prva TV) dve novi turški seriji.

Ask ve Ceza (Ljubav i kazna) je prva serija, ki prihaja na ta program. Na sporedu bo ob 19.20. Serija se bo kmalu ponovno začela predvajati na hrvaškem programu Doma TV, pred tem pa so jo hrvati lahko že spremljali na Novi Tv. Serijo so snemali leta 2010 in 2011, ima 62 delov.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kako vrijeme prolazi) pa je še druga serija, ki isti dan prihaja na ta program. Serija bo na sporedu uro kasneje, torej ob 20.20.. Zamenjala bo prav tako turško serijo Muhteşem yüzyıl (Sulejman Veličastveni), ki odhaja po končani drugi sezoni na krajšo pavzo.
Serijo so snemali od leta 2009 do 2012, skupno pa ima 76 delov po uro in pol.

vir: http://emdt.forumsr.com

.:ZDA:. Pasion Prohibida Promo 5


27. december 2012

.:SLOVENIJA:. V torek ne bo telenovel

Na programu TV3 Medias ne bo telenovel v torek 01.01.2013. Ta dan tako ne bo telenovel/dramskih serij: Običajni ljudje (Obični ljudi), Villa Maria (Villa Maria) in 1001 Noč (Binbir Gece).
Medtem, ko bodo predvajane vse telenovele ta dan na programu Pop TV.

.:KOLUMBIJA/ZDA:. Januarja konec snemanj

7.januarja se bo na ameriškem programu Unimas (Telefutura) začela predvajati telenovela Quien Eres Tu? (Laura Carmine in Julian Gil), ki nastaja v sodelovanju med mehiško Televiso in kolumbijsko RTI Colombio. Kmalu pa se bodo končala snemanja te telenovele in sicer že v januarju. Trenutno imajo igralci počitek in preživljajo praznike s svojimi domačimi.

.:HRVAŠKA:. Ponovno predvajanje Doline sunca

Na hrvaškem programu HRT2 bodo ponovno začeli s predvajanjem telenovele Dolina Sunca.
V telenoveli igrajo: Bojana Gregorić, Ana Vilenica, Ivan Herceg, Robert Kurbaša, Petar Ćiritović, Nadežda Perišić-Nola, Ranko Zidarić, Csilla Barath Bastaić, Barbara Nola, Marija Omaljev-Grbić, ...
Posneta je bila leta 2009 in 2010, ima 210 delov. Nastala je pod okriljem Ring Multimedie in HRT. To pa je tudi zadnja telenovela, ki jo je posnela HRT.

Prvi del bo na hrvaškem drugem programu 2.januarja ob 16.35.

25. december 2012

.:HRVAŠKA:. Spremenjen datum začetka predvajanja

Na hrvaškem programu Nova TV so spremenili datum začetka predvajanja nove turške serije Sila. Serijo bodo tako začeli predvajati 1.januarja ob 20.00 in ne drugega januarja.

.:HRVAŠKA:. Odkupljene telenovele

Na hrvaških zaslonih lahko kmalu pričakujemo kolumbijsko telenovelo Hilos de Amor (Mariana y Scarlet). Telenovela se trenutno predvaja na srbskem programu Pink2. V telenoveli, ki je bila posneta leta 2012 in ima 112 delov, igrajo: Carolina Acevedo, Carolina Guerra, Patrick Delmas, Bianca Arango, Juliana Galvis, Juan Diego Sanchez, Pedro Pallares, Alejandro Lopez, Nicolle Santamaría, ...

Poleg tega pa se bo mogoče kaj kmalu začela predvajati na hrvaških zaslonih tudi romunska telenovela Iubire si onoare. Telenovelo so snemali leta 2010 in 2011 in ima 140 delov po eno uro. V telenoveli, ki je nastala pod okriljem romunske Acase TV, igrajo: Madalina Draghici, Radu Valcan, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru, Cristina Ciobanasu, ...

.:MEHIKA:. Angelique ali Elizabeth?

Znani sta dve glavni kandidatki za glavno vlogo v novi televisini telenoveli La Tempestad, kjer bo protagonist William Levy. Producent Salvador Mejia se naj bi odločal le še med Angelique Boyer in Elizabeth Gutierrez.

Katera je vam bolj všeč? Katero bi radi videli v novi telenoveli ob Williamu?

.:MEHIKA:. Solamente Una Vez

Znan je naslov nove televisine telenovele v kateri bo protagonistka Livia Brito. Naslov naj bi bil Solamente Una Vez. Naj bi šlo za originalno telenovelo. Producentka bo Lucero Suarez. Drugo leto bo nadomestila La Mujer del Vendaval (Ariadne Diaz in Jose Ron).

.:MEHIKA:. Ana Martin z novo vlogo?

Igralka Ana Martin bi lahko dobila vlogo v novi piredbi telenovele Mi Segunda Madre, ki jo pripravlja producent Ignacio Sada. Ana trenutno igra v uspešni mehiški telenoveli Amores Verdaderos (Erika Buenfil in Eduardo Yanez). Ana pa bo kmalu praznovala 50 let igralske kariere.

24. december 2012

.:HRVAŠKA:. Ponovno prihaja Ljubav i kazna

Na hrvaške zaslone ponovno prihaja turška serija Ask ve Ceza (Ljubav i kazna). Nadomestila bo prav tako turško serijo Hanimin Ciftigi (Polja nade) na hrvaškem programu Doma TV. Serija se bo končala proti koncu januarja. Ljubav i kazna je bila letos predvajana na programu Nova TV.

.:SLOVENIJA:. Nov spored telenovel od 03.01.

Od 03.01. bo zopet nekoliko drugačen spored telenovel na programu Pop Tv. Edina novost je ta, da ne bo več prekinjena telenovela Amor Bravio (Kot ukaže srce) s poročili ob petih. Namesto, da bi se začela predvajati pred poročili, se bo tako začela predvajati po njih.
 
Nov spored telenovel bo takšen:
15.10 - KO LISTJE PADA (Yaprak Dokumu)
16.05 - BREZNO LJUBEZNI (Abismo de Pasion)
17.10 - KOT UKAŽE SRCE (Amor bravio)
18.05 - LARINA IZBIRA (Larin izbor)

.:SLOVENIJA:. Prihaja Srčna strast

Na program Pop TV prihaja 15.januarja venezuelska telenovela Corazon Apasionado (Srčna strast).
Telenovela bo nadomestila Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).
Telenovelo so posneli leta 2011 in 2012, nastala pa je pod okriljem venezuelske produkcijske hiše Venevision. Ima 118 delov.
V glavnih vlogah sta Marlene Favela in Guy Ecker. Poleg njiju pa igrajo še: Jessica Mas, Susana Dosamantes, Lorena Meritano, Luis José Santander, Daniela Navarro, José Guillermo Cortines, Dayana Garroz, Carlos Guillermo Haydon, ...

23. december 2012

.:HRVAŠKA:. Prihajata dve novi/stari telenoveli

Na hrvaškem programu Doma TV bodo ponovno začeli predvajati dve televisini telenoveli.

In sicer po koncu telenovele Apuesta por un Amor (Ljubav na kocki) prihaja prav tako televisina telenovela Alborada (Zora) s Lucero in Fernandom Colunga v glavnih vlogah. Telenovelo bodo predvajali ob delavnikih ob 16.00 po dve epizodi dnevno. Alborada je bila posneta leta 2005 in 2006, ima pa 90 delov. Prvi del bo že 7.januarja.


Po koncu telenovele Cuidado con el Angel (Oprezno sa Anđelom) pa prihaja mehiška telenovela Salome, kjer sta v glavnih vlogah Edith Gonzalez in Guy Ecker. Telenovela bo na sporedu vsak delavnik ob 17.35 s samo eno epizodo dnevno. Salome je bila posneta leta 2001 in 2002, ima pa 150 delov. Prvi del bo 10.januarja.

02.januarja pa prihaja tudi indijska telenovela Balika Vadhu (Mala Nevjesta), ki bo na sporedu vsak delavnik ob 18.25, predvajani pa bosta dve epizodi dnevno (ena epizoda traja 25 minut).

22. december 2012

.:MEHIKA:. Potrdila je govorice

Livia Brito je potrdila govorice, da bo protagonistka nove televisine telenovele, ki jo pripravlja producentka Lucero Suarez.

Livia je povedala, da je imela pogovore z različnimi televisinimi producenti. In sicer z Carlosom Morenom, Salvadorjem Mejia, Juanom Osorijem in Lucero Suarez, za katero se je na koncu tudi odločila.

Lucero pripravlja remake venezuelske telenovele Carita Pintada, ki bo drugo leto nadomestila La Mujer del Vendaval (Ariadne Diaz in Jose Ron).

.:KOLUMBIJA/MEHIKA:. Vrača se v Mehiko


Mehiška igralka Laura Carmine bo za kratek čas prekinila s snemanji telenovele Quien eres Tu? (Televisa & RTI Colombia) in se bo vrnila v Mehiko, da bo z njimi med prihajajočimi prazniki.
Lauro lahko trenutno spremljamo v telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce), kot Ximeno Diaz Acosta.

.:ČILE:. Prihaja nova kriminalna telenovela

Čilska produkcijska hiša TVN pripravlja za drugo leto novo kriminalno telenovelo, v stilu telenovel Donde esta Elisa?, La Familia de al Lado in Reserva de Familia. Njen naslov še ni znan, so pa znani igralci, ki bodo del igralske zasedbe te telenovele. Trenutno so potrjeni: Maria Elena Swett, Marcelo Alonso, Elisa Zulueta, Ingrid Cruz, María Gracia Omegna, Delfina Guzmán, Paola Volpato in Nicolás Oyarzún.

.:ZDA:. Pasion Prohibida Promo 4


21. december 2012

.:KOLUMBIJA:. Zadnji del La Traicionere

Danes se je v Kolumbiji končala telenovela La Traicionera. Gre za zgodbo o ženski, ki nima ovir in se s pomočjo svoje lepote maščuje moškemu, ki je po njenem mnenju kriv za njeno nesrečno življenje in tudi za nesrečno življenje njenih staršev. Telenovela je priredba argentinske telenovele Malparida
 
Zadnji del je bil posnet v Španiji in sicer v Madridu. V telenoveli igrajo: Marianela González, Juan Manuel Mendoza, Víctor Mallarino, Ana Lucía Dominguez, Jorge Cárdenas, José Narváez, Vicky Hernández, Kristina Lilley, Silvia de Dios, María Fernanda Martínez, ...

.:MEHIKA:. William o njegovi glavni vlogi v telenoveli La Tempestad (oddaja Hoy)


.:KOLUMBIJA/MEHIKA:. Prihaja nova Mačeha

Televisa bo drugo leto v sodelovanju s RTI Colombia in kolumbijsko produkcijsko hišo RCN posnela priredbo telenovele La Madrastra. Leta 2005 je Televisa že posnela svojo verzijo z istim naslovom, kjer sta bila v glavnih vlogah Victoria Ruffo in Cesar Evora. V novi verziji bo protagonistka kolumbijska igralka Alejandra Borrero.

.:MEHIKA:. Mehiški Prijatelji in Glee

Medtem, ko američani snemanjo priredbe telenovel, posneli so že svojo verzijo telenovele Yo soy Betty, la Fea (televisa La Fea mas Bella), sedaj pa pripravljajo še priredbo telenovele Rubi, se mehičani pripravljajo na snemanje dveh priredb. Azteca oziroma Elisa Salinas želi drugo leto posneti mehiško verzijo ameriške serije Friends (Prijatelji) in tako poskrbeti, da bi bila gledanost njihovih telenovel in serij večja, kot je bila sedaj, trenutno je gledanost aztecinih telenovel (La Otra Cara del Alma in Los Rey) vsak dan manjša. Poleg tega pa načrtujejo tudi snemanje mehiške verzije, prav tako ameriške serije Glee.

Elisa želi tudi, da bi imeli na aztecinem programu vsak delavnik predvajane štiri njihove telenovele, da bi tako postali bolj konkurenčni Televisi.

.:HRVAŠKA:. Prihaja Mala nevesta

Na hrvaški program Doma TV prihaja indijska dramska serija Balika Vadhu (Mala nevjesta). Prvi del bo že 2.januarja. Na sporedu bo vsak delavnik ob 18.25, po dve epizodi dnevno (ena namreč traja 25 minut).
 

20. december 2012

.:ROMUNIJA:. Prihajajo tri telenovele


Na romunski program Acasa TV, ki je v celoti posvečen telenovelam kmalu prihajajo tri telenovele.
In sicer venezuelska telenovela Corazon Apasionado (Marlene Favela in Guy Ecker) iz lanskega leta. Ta telenovela se bo začela predvajati že 1. januarja. Prihaja pa tudi letošnja telemundova telenovela Rosa Diamante (Carla Hernandez in Mauricio Ochmannn).

Poleg tega pa bodo ponovno začeli s predvajanjem njihove telenovele Inima de Tigan (Ukradeno srce na Pop TV).

Še vedno pa je napovedana telemundova telenovela La Casa de al Lado (Maritza Rodriguez in Gabriel Porras).

Na tem programu so trenutno predvajane naslednje telenovele:

Abismo de Pasion (Agelique Boyer in David Zepeda)
Cachito de Cielo (Maite Perroni in Pedro Fernandez)
Amor Bravio (Silvia Navarro in Cristian de la Fuente)
Un Refugio para el Amor (Zuria Vega in Gabriel Soto)
Larin Izbor (Doris Pinčić in Ivan Herceg)
Mas Sabe el Diablo (Gaby Espino in Jencarlos Canela)
Senhora do Destino (Susana Vieira in José Mayer)
Dos Hogares (Anahi in Carlos Ponce)
En Nombre del Amor (Allisson Lozz in Sebastian Zurita)

.:MEHIKA:. Novice iz Aztece

Telenovela El Enemigo de Sandra v kateri je bila potrjena, kot protagonistka Paola Nunez je ukinjena. Poleg te telenovele je ukinjen tudi remake čilske telenovele El Senor de la Querencia, kjer sta bila potrjena za glavni vlogi Humberto Zurita in Edith Gonzalez.

Govori se, da naj bi Azteca pripravljal remake brazilske telenovele A Favorita, mehiški naslov naj bi bil Enemiga de Amor. V glavnih vlogah pa naj bi bila Anette Michel in Mauricio Islas.

Poleg tega pa se govori, da naj bi pripravljali tudi priredbi venezuelske in brazilske telenovele. In sicer priredbo venezuelske telenovele Estrambotica Anastasia in brazilske Avenide Brasil.
Govori pa se tudi, da se naj bi na Azteco vrnila Silvia Navarro.

.:MEHIKA:. Livia s prvo glavno vlogo!

Igralka Livia Brito je protagonistka nove televisine telenovele, ki jo pripravlja za drugo leto producentka Lucero Suarez. Gre za priredbo venezuelske telenovele Carita Pintada.

Za Livio bo to prva glavna vloga, pred tem je igrala v telenovelah Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni) in Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).

.:MEHIKA:. Prihaja mehiška Malparida?

Jose Alberto Castro naj bi, glede na govorice, pripravljal remake argentinske telenovele Malparida. Protagonistka pa naj bi bila Adriana Louvier, ki trenutno igra v njegovi telenoveli Corona de Lagrimas. Priredba te telenovele je bila planirana že to leto, govorilo se je, da je naj bi pripravljala producenta Giselle Gonzalez in Roberto Gomez Fernandez, ampak sta se kasneje odločila in posnela telenovelo Cachito de Cielo (Maite Perroni in Pedro Fernandez).

Telenovela Malparida ima že kolumbijsko verzijo, ki je nastala lansko leto, pod naslovom La Traicionera, kjer je protagonistka Marianela Gonzalez (Mi Gorda Bella).

.:MEHIKA:. Zamenjali so scenaristki

Mehiška telenovela La Otra Cara del Alma s Gabrielo Spanic v glavni vlogi, ne dosega dobre rezultate gledanosti. Pred časom so vodilni na azteci želeli od scenaristk Laure Sosa in Aracely Guajardo, da bi jim predčasno pokazale kaj se bo snemalo v naslednjih tednih, ker pa niso hotele, so ju vodilne preprosto odpustili. Njuno mesto je tako zasedel Mauricio Samohano. Sedaj vodilni na azteci tako upajo, da bo telenovela s prihodom novega scenarista vsaj malo pridobila na gledanosti.

.:MEHIKA:. Novi projekti za Ximeno

Po uspešnici Infames ima Ximena Herrera za drugo leto potrjena že dva projekta. Prvi je glavna vloga v telenoveli El senor de los cielos (Telemundo, Argos in RCN), druga pa je serija Luna.
Luna je serija, ki jo pripravlja igralka Barbara Mori skupaj s producentko Epigenio Ibarra, pod okriljem mehiškega Argosa. Poleg nje bodo v telenoveli igrali še: Stephanie Sigman, Luis Roberto Guzman, Miguel Rodarte, Johanna Murillo, Aldo Gallardo in Andres Montiel.

.:ZDA/KOLUMBIJA:. Del igralske zasedbe telenovele El Senor de los Cielos

Ameriški Telemundo, mehiški Argos Comunicacion in kolumbijski RCN pripravljajo za drugo leto telenovelo El Senor de los Cielos, ki jo bodo kmalu začeli snemati. Poleg Rafaela Amaya in Ximene Herrera sta sedaj potrjeni še dve mehiški igralki.

In sicer Andrea Escalona, ki ja nazadnje igrala v aztecini telenoveli Cielo Rojo.
Poleg nje pa je potrjena še Fernanda Castillo, ki je nazadnje igrala v televisini telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce). Fernanda bo igrala vodjo enega kartela v tej telenoveli in bo hkrati tudi glavna zlobnica.

.:HRVAŠKA:. Prihaja Sila

Na hrvaški program Nova TV prihaja 2.januarja nova turška serija Sila. Serija ima 79 delov po uro in pol, nastala je pod okriljem turškega ATV, snemali pa so jo od leta 2006 do 2008.
Serija bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.uri.

.:MEHIKA:. One so mogoče protagonistke

Pred kratkim so bili kastingi za glavno žensko vlogo v novi televisini telenoveli La Tempestad, kjer bo protagonist William Levy. In sicer med kandidatkami so: Angelique Boyer, Zuria Vega, Dominika in Ludwika Paleta, Adriana Louvier in Alessandra Rosaldo.

Poleg njih pa se omenjajo za to vlogo še: Barbara Mori (je že odklonila ponudbo), Sandra Echeverria, Nora SalinasElizabeth Gutierrez in Marimar Vega.

Daniela Romo bo v tej telenoveli tašča glavnemu igralcu (William Levy).

19. december 2012

.:MEHIKA:. Ne bo zlobnica, mogoče bo celo protagonistka

Igralka Nora Salinas ne bo zlobnica v novi televisini telenoveli La Sustituta, ki jo pripravlja Rosy Ocampo, protagonist pa bo David Zepeda. Pred kratkim je bila na kastingu za glavno vlogo v telenoveli La Tempestad, kjer bo protagonist William Levy, pripravlja pa jo Salvador Mejia.

.:MEHIKA:. Razšla sta se

Mehiška igralca in pevca Maite Perroni in Mane de la Parra sta se razšla. Igralca sta bila par dve leti in govorilo se je že, da se naj bi kmalu tudi poročila, kar pa se zdaj verjetno ne bo zgodilo. Mane je novico posredoval svojim oboževalcem preko Twitterja.

.:ARGENTINA:. Pripravlja novo telenovelo

Argentinski igralec in producent Pablo Echarri pripravlja za drugo leto novo telenovelo. Telenovela bo najverjetneje nastala pod okriljem Telefeja.

Kot protagonist je že potrjen Facundo Arana.

18. december 2012

.:ZDA/KOLUMBIJA:. Ximena v Los Senor de los Cielos

Telemundo v sodelovanju s Caracolom pripravlja za drugo leto novo telenovelo Los Senor de los Cielos, kjer bo prav tako v ospredju zgodba o preprodajalcu drog. V glavni vlogi bo Rafael Amaya, ki je že od napovedi telenovele potrjen. Trenutno pa je potrjena tudi igralka Ximena Herrera, ki bo protagonistka.
Ximena je nazadnje igrala v argosovi seriji Infames, pred tem pa še v televisini telenoveli Ni Contigo ni sin ti.


Snemanja bodo potekala v ZDA, Kolumbiji in Mehiki. Začela pa se se bodo v mesecu januarju.

.:MEHIKA:. Prihaja moderna verzija Bodas de Odio

Mehiška producentka Angelli Nesma (Abismo de Pasion, Apuesta por un Amor, ...) pripravlja za drugo leto nov remake. Tokrat ne gre za argentinsko telenovelo Herederos de una Venganza, kot je bilo sprav načrtovano, ampak za mehiško telenovelo Bodas de Odio, katere verzijo je že naredila Televisa leta 2003 z naslovom Amor Real. V glavnih vlogah sta takrat bila Adela Noriega in Fernando Colunga. Producentka te telenovele je bila Carla Estrada.

Zgodba se sicar odvija v preteklosti, ampak se naj bi v novi verziji odvijala v sedanjosti.

Koga bi vi radi videli v glavnih vlogah?

17. december 2012

.:SLOVENIJA:. Danes še zadnji del

Danes bo ob 16.45 na programu Pop Tv še zadnji 162 del mehiške telenovele La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni). Namesto nje prihaja jutri prav tako mehiška telenovela Amor Bravio (Kot ukaže srce).

16. december 2012

.:MEHIKA:. Spomnili se bodo na Jenny

Na mehiškem programu se bodo danes spomnili na tragično preminulo pevko Jenny Rivera, ki je pred kratkim umrla v letalski nesreči. V oddaji La Voz Mexico 2 so se spomnili nanjo in ji posvetili tudi celotno oddajo, saj je bila pevka ena od treh žirantov. Danes popoldne pa se bodo zopet spomnili na njo. Ob 18.30 bo oddaja Aurora Valle Presenta… Jenni Rivera, eno uro kasneje ji bo sledila oddaja Jenni por siempre, za konec pa bo ob 21.30 še koncert La Diva en concierto.

.:MEHIKA:. Želi jo v glavni vlogi

Producent Salvador Mejia želi kot protagonistko, njegove nove telenovele La Tempestad, kolumbijsko igralko Stephanie Cayo. Kar pa skoraj ne bo mogoče, ker je igralka začela s snemanji nove telenovele La Hipocondríaca, ki nastaja v sodelovanju med Caracolom in Sony Pictures Television, na kolumbijski program Caracol TV pa prihaja februarja drugo leto.

Poleg nje se omenjajo še: Angelique Boyer, Altair Jarabo, Elizabeth Gutierrez in tudi Sandra Echeverria.

.:SLOVENIJA:. Kot ukaže srce kmalu na Pop TV


15. december 2012

.:HRVAŠKA:. Janko prihaja v Larin Izbor

Hrvaški igralec Janko Popović Volarić se je pridružil igralski zasedbi hrvaške telenovele Larin Izbor (Larina izbira). Igral bo Lucijana Santinija, Šimunovega sina. Igralca smo na slovenskih zaslonih videli v telenovelah: Obični ljudi (Običajni ljudje), Ponos Ratkajevih in v Najboljih godinah (Najlepša leta).

.:VENEZUELA:. De Todas Maneras Rosa

Venevision pripravlja za drugo leto telenovelo De Todas Maneras Rosa, gre za remake telenovele Los Amores de Anita Pena. V glavnih vlogah bosta Marisa Román in Ricardo Álamo, medtem ko bosta zlobneža Norkys Batista in Luciano D'Alessandro. Poleg njih so med drugimi potrjeni še: Nohely Arteaga, Beba Rojas, Gustavo Rodríguez, Antonio Delli, Eva Blanco in Raúl Amundaray.  

 
Snemanja se bodo začela drugo leto januarja, na zaslone pa prihaja v sredini drugega leta.

.:HRVAŠKA:. Telenovele med prazniki

RTL Televizija
 
Turška dramska serija Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastveni) se od hrvaških zaslonov poslavlja 21.decembra, vrnil pa se bo 13.januarja. Ruža vjetrova se poslavlja že dan prej, torej 20.decembra, vrnila pa se bo 14.januarja.
 
Nova TV
 
Larin Izbor (Larina izbira) na na tem hrvaškem zaslonu zadnjič v tem letu 21.12., ne ve pa se še kdaj se bo vrnila, ampak najverjetneje že 14.januarja.
 
HRT1
 
Amor Bravio (Kot ukaže srce) se bo od hrvaških zaslonov poslovila samo na Božič (25.12.) in Novo leto (01.01.).
 
Doma TV
 
Na tem programu se bodo telenovele: La Reina del Sur (Kraljica Juga), Madre Luna (Plamen ljubavi), Heridas de Amor (Slomljeno srce),  Apuesta por un Amor (Ljubav na kocki) in Cuidado con el Angel (Oprezno sa Anđelom) predvajale samo od srede do petka. Oziroma od 26.-28.12. 2012 in 02.-04.01.2013.

.:HRVAŠKA:. Spremembe na Doma TV

Na programu Doma Tv bodo od 17.12. nekoliko spremenjeni termini telenovel. Valeria bo sedaj vsak delavnik ob 06.00. Medtem, ko se bo španska serija Hispania, La Leyenda (Legenda o Hispaniji) predvajala od petka pa do nedelje ob 22.00.




Spored telenovel:

06.00 - VALERIA (Valeria), pon-pet
13.40 - PLAMEN LJUBAVI (Madre Luna), pon-pet
14.45 - SLOMLJENO SRCE (Heridas de Amor), pon-pet
15.50 - LJUBAV NA KOCKI (Apuesta por un Amor), pon-pet
17.30 - OPREZNO SA ANĐELOM (Cuidado con el Angel), pon-pet
19.10 - POLJE NADE (Haminim Ciftigi), pon-pet, 18.10 sob in ned
22.00 - LEGENDA O HISPANIJI (Hispania, La Leyenda), pet, sob in ned
00.50 - KRALJICA JUGA (La Reina del Sur), pon-pet
12.40 - EVA LUNA (Eva Luna), sob in ned